Kategoriler
Proje Haberleri

Olive Park Çiğli fiyat

Surtaş Grup firmasının güvencesi ile Olive Park Çiğli projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi İzmir şehrine bağlı olan Çiğli ilçesinde yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan proje birçok açıdan bulunduğu bölgede dikkat çekiyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Bu yönü ile oldukça ilgi gören proje beklemek istemeyen alıcıların dikkatinden kaçmıyor. Bahsi geçen proje hemen teslim durumundaki konutları sayesinde de zaman sıkıntısı olan alıcılara avantaj sağlıyor. Olive Park Çiğli projesi yedi katlı tek bloktan meydana geliyor. Söz konusu olan proje bünyesinde toplamda 98  adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Projedeki konutlar konforlu ve aile yaşamına uygun mimarileri ile dikkat çekiyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişerek yine üç farklı plandan oluşuyor. Olive Park Çiğli projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak yaşama kazandırılmış durumda. Çalışmaları tamamlanan projedeki konutların büyüklükleri ise 82 metrekare ile 161 metrekare olarak hayata geçirildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında yaşama kazandırılmış olan konutların fiyatları daire tipleri ve bahsi geçen konutların büyüklüklerine göre değişiyor. Olive Park Çiğli projesinde bulunan 1+1 konutlar 235 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 2+1 daire tipindeki konutların fiyatları ise 375 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda. Projede yer alan 3+1 konutlar da 480 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Projedeki konutların çalışmaları tamamlanmış olsa da satışları tüm hızıyla devam ediyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseldi?

Konutlar Küçük Çiğli Mahallesi,1671 Sokak, No:24’te konumlandırılmış durumda.

Olive Park Çiğli projesindeki konutlar hemen teslim durumunda.