Kategoriler
Proje Haberleri

Olkar Safir Rezidans daireleri Gölcük’te yükseliyor

Olkar Safir Rezidans projesi Gölcük’e değer katan başarılı bir projedir. Olkar İnşaat, bu proje ile Kocaeli’ne güzel daireler kazandırmıştır. Satışa çıkmış olan 3 + 1 ve 4 + 1 odalı dairelerin kat dubleksi, çatı dubleksi ve normal daire seçenekleri mevcuttur. Salonları asma tavanlı olan bu daireler aynı zamanda üçlü ankastre mutfak setine, radyatörlere, kombi altyapısına ve ebeveyn banyosuna sahiptir. İnşaat çalışmaları henüz devam etmekte olan bu daireler üst düzey dış cephe yalıtımı ile de dikkat çekebilmektedir.

Şu an satış durumundaki daire seçeneklerinin büyüklükleri ise şunlardır:

  • 3 + 1 Odaya sahip daire seçenekleri:

Brüt 179 metrekare – Net 144 metrekare

Brüt 201 metrekare – Net 161 metrekare

  • 4 +1 Odaya sahip daire seçenekleri:

Brüt 219 metrekare – Net 184 metrekare

Olkar İnşaat bu projesini nerede hayata geçirmektedir?

Proje arsası, Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde bulunan Yüzbaşılar Mahallesi’ndedir. Adalı Dere Sokak ile İstiklal Caddesi’nin birleştiği noktada yer alan Olkar Safir Rezidans, Marmara kıyısına oldukça yakın bir lokasyondadır. Dairelerin en yakınındaki yerler ise Yüzbaşılar Camii, Bağkur Evleri, Çardak Reverans ve Hilal Sitesi’dir. Ayrıca bu bölgede pek çok market şubesi, yeşil alan ve otobüs durağı da bulunur.

Olkar Safir Rezidans satılık daire fiyatları nelerdir?

Olkar Safir Rezidans satılık daire fiyatları bölgedeki diğer konutların fiyat ortalamasından uzakta değildir. Ayrıca bu daireler krediye ya da takas yöntemine uygun olmamaktadır. Fiyat değerleri ise aşağıdaki gibi gösterilebilir:

  • 3 + 1 Odaya sahip daire seçenekleri: 690 bin TL – 940 bin TL
  • 4 + 1 Odaya sahip daire seçenekleri: 830 bin TL – 940 bin TL +

Daha detaylı bilgi almak için 0 532 540 56 41 numarasına ulaşmak yeterli olacaktır.

Exit mobile version