Kategoriler
Proje Haberleri

Oluklu Garden Satışları Devam Ediyor

Kars Merkez konut projesi Oluklu İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Kars İli, Merkez İlçesi, Örnek Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Oluklu Garden konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Merkez Örnek Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi dört adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Aynı zamanda konut blokları 5 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır ve toplam 80 daireden meydana gelmektedir.

Proje içerisinde; her daireye özel bir araçlık kapalı otopark, çocuk oyun alanları, kamelya, peyzaj alanları gibi olanaklar yer almaktadır. Aynı zamanda asansör, güvenlik kamera sistemi ve 24 saat güvenlik hizmeti de var olan olanaklardadır. Bunların yanı sıra her dairede ebeveyn banyosu, giyinme odası ve daireler içerisinde görüntülü konuşma sistemi de yer almaktadır. Oluklu Garden konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 1+1 ve 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Üstelik dairelerin büyüklükleri ise; 1+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 65 metrekare, 3+1 tip daireler ise brüt 170 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Oluklu Garden Daire Fiyatları Ne Kadar?

Kars konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve  büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Aynı zamanda konut fiyatları bulunduğu cepheye ve kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 120 bin TL’den başlamaktadır.

Büyüklükleri brüt 65 metrekare alana sahip r+1 tip dairelerin fiyatları 120 bin TL’den başlayıp 170 bin TL’ye kadar çıkmaktadır.

170 metrekare brüt alana sahip olan 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 320 bin TL ile 370 bin TL arasında değişmektedir.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Kars Havaalanı yolu üzerindeki konumdadır. Aynı zamanda yeni yapılacak olan şehir hastanesi ve merkeze çok yakın konumda yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 667 80 21  numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version