Kategoriler
Proje Haberleri

Oluklu Royal Sitesi satışları devam ediyor

Oluklu Royal Sitesi projesi, geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Kars Merkez’de bulunan proje Oluklu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde bulunan konutlarda 1 artı 1 daireler satışa sunulmuştur. Ayrıca bu dairelerde mutfak ayrı yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan konutlarda 1 artı 1 daireler satışa sunulmuştur. Ayrıca bu dairelerde mutfak ayrı yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 65 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 50 metrekare olmaktadır. Bahçe nizami 2 yola cephe köşebaşı bir site olup ayrık nizam biçiminde inşa edilecektir. Dairelerde doğalgaz kombi ısıtma sistemi bulunmaktadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Bunun yanı sıra konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj alanı mevcuttur. Ayrıca dairelerde asansör mevcuttur. Bunun yanı sıra banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır.

Oluklu Royal Sitesi konumu ve fiyatları hakkında

Oluklu Royal Sitesi projesi, Kars’ın Merkez İlçesi Şehitler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Kars’ın en gözde yerlerinden Ahmet Arslan Caddesi’nde, Kafkas Üniversitesi nizamiye karşısında yer almaktadır.

Bu konutlardaki fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 65 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatları 510 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 667 80 21 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…