Kategoriler
Proje Haberleri

Olympus Residence teslim tarihi

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, Reformist Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Olympus Residence konut projesi, toplam 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Tek blokta 48 adet daireden meydana gelen konut projesindeki tüm daireler, 3+1 tipte tasarlanmış durumda. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri 140 metrekare olarak belirlendi.

Ocak 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesinde, 5 adet de ticari ünite yer alıyor.

Olympus Residence konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 550 bin TL ila 630 bin TL arasında değişiyor. Yüzde 90’ı satılan konut projesinin peşinat olarak 3’te bir oranında bedeli ödeniyor. Kalan konut bedeli için banka kredisi kullanabilmek mümkün.

Olympus Residence konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde zengin sosyal donatı olanakları mevcut. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, AVM, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark, kapalı otopark, güneşlenme terası, masa tenisi ve bilardo gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği bulunuyor.

Su depolu ve hidroforlu konut projesinde, jeneratör ve asansör de mevcut. Isıtma sistemi olarak merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı konut projesinde, dairelerde ısı pay ölçer de mevcut. Ebeveyn banyolu konut projesinde, balkon ve akıllı ev sistemleri de var.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Merkezi bir konuma sahip olan konut projesi, Karşıyaka ve Bayraklı ilçelerinin birleşim noktasında hayata geçiriliyor. Çevre yoluna 2, Konak’a 10 dakika uzaklıktaki konut projesi; birçok okul, hastane ve kültür merkezine de çok yakın noktada.

Olympus Residence konut projesi, 7334. Sokak No: 6 Onur-Bayraklı/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0232 363 03 30 numaralı telefondan ulaşabilmek mümkün.