Kategoriler
Proje Haberleri

Ömeroğulları Vizyon Elazığ satılık daire fiyatları ne kadardır?

Ömeroğulları Vizyon Elazığ projesinde geniş 4 + 1 daire seçenekleri vardır. Bu dairelerin hepsi konut kredisine ve takas yöntemine uygun olarak satışa çıkmıştır. Bireysel kombi altyapıları mevcut olan bu daireler genel olarak iki farklı türdedir. Fiyatlar ise bu daire türlerine göre belirlenmiş durumdadır. Dolayısıyla Ömeroğulları İnşaat’ın bu projesindeki satılık daire seçenekleri şunlardır:

  • Brüt 198 metrekare – Net 180 metrekare: 610 bin Türk Lirası
  • Brüt 225 metrekare – Net 205 metrekare: 700 bin Türk Lirası

Yaklaşık olarak fiyat değerleri bu düzeylerde bulunan daireler aynı zamanda çift banyoludur. Doğu Anadolu’nun çetin kış şartlarına uygun olarak tüm pencereler 1. sınıf yalıtıma sahiptir. Dolayısıyla enerji tasarrufu sağlamak çok kolaydır. Ayrıca bitişik duvarlar da olabildiğince az ses geçirir. Yalıtımlı dış cephe mantolaması sayesinde, dış ortamdan içeriye nüfuz edebilecek tüm gürültüler de önlenebilmektedir.

Vizyon Elazığ satılık daire seçenekleri nasıl bir konum üzerindedir?

Bu konut projesi, Elazığ’ın merkezinde yer alan Ataşehir Mahallesi’nde gerçekleşmiştir. Malatya Caddesi üzerindeki konum aynı zamanda Kuvayi Milliye Caddesine de çok yakındır. Bölgedeki en önemli yerlerin başında ise Batıkent Sağlık Merkezi, Şehit Cuma Dağ Ortaokulu, Tevfik Yaramanoğlu İlkokulu ve Elazığ Özel Eğitim Meslek Lisesi mevcuttur. Şehrin merkezinde olan Vizyon Elazığ konutları, sosyal donatılara ulaşımın rahat olduğu bir bölgede yükselir.

Ömeroğulları Vizyon Elazığ satılık daire seçenekleri hakkında detaylı bilgi

Ömeroğulları Vizyon Elazığ satılık daire seçenekleriyle ilgilenenler en kısa sürede 0532 604 87 32 numarasını aramalıdır. Ayrıca Doğu Anadolu bölgesindeki en popüler satılık daire seçeneklerinden bazıları şöyledir:

Mardin Altınşehir Konutları

Dragos Gaziantep

Modern City Gaziantep

Nirvana Yaşam Şanlıurfa

Reis Bey Konakları Kars