Kategoriler
Proje Haberleri

Ömpaş Açelya satılık 3 + 1 daire fiyatları ne kadardır?

Ömpaş Yapı & İnşaat firmasına ait olan bu konut projesi, ebeveyn banyosuna ve akıllı ev sistemine sahip olan dairelerden meydana gelir. Ses yalıtımlı dış cepheye, sağlam seramik ve laminant zemin malzemelerine sahip olan bu dairelerin tamamı çelik kapıya sahiptir. Ayrıca daire duvarları için 1. sınıf boya ürünleri kullanılmıştır. Konutlar, çocuk oyun alanı ve kapalı garajların yer aldığı bir sitede yükselmiştir. Kastamonu’nun modern ve donanımlı projelerinden olan Açelya’nın 3 + 1 odalı daire türleri brüt 164 metrekare – net 139 metrekare ölçülerindedir. Ömpaş Açelya satılık daire fiyatları cephe durumuna göre değişim gösterebilmektedir. Bununla birlikte fiyatlar genel olarak 485 bin TL ile 510 bin TL arasındadır.

Ömpaş Açelya konutları nasıl bir lokasyona sahiptir?

Ömpaş Açelya projesi kapsamında inşa edilen daireler bir site alanı içerisinde değildir. Dolayısıyla tek bloktan meydana gelen projenin bir cephesi caddeye dönükken diğer cephesi ormanlık alana dönüktür. Orman manzaralı dairelerin yer almakta olduğu mahalle, Kastamonu’nun merkezindeki Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’dir. Rauf Denktaş Caddesi yakınlarındaki bu konutlar, şehir merkezinin en sakin bölgelerinden birinde konumlanmıştır. Yakınlarında ise Yunus Emre Camii, Hayri Darende Camii, Darende Ortaokulu ve Şehit Erkan Kendirci İlkokulu yer alır. Ayrıca Şekerci AVM ile Zirve AVM gibi büyük alışveriş alanlarına ulaşım çok kolaydır. Günlük ihtiyaçların karşılanabileceği marketler, şehrin diğer bölgelerine ulaşım sağlayan otobüs durakları ve daha başka konutlar da bu bölgededir.

Ömpaş Açelya satılık daire fiyatları hakkında detaylı bilgi

Kastamonu – Merkez satılık daire seçenekleri arasında bulunan konutlar yoğun ilgi görmektedir. Kat durumuna ve daire cephesine bağlı olarak değişen fiyatları öğrenmek isteyenler; firmanın 0544 245 97 18 numaralı telefonunu aramalıdır. Ayrıca Ömpaş Açelya satılık daire türleri krediye uygun olarak satışa sunulmuştur. Değerince takasların da mümkün olduğu satışlar için talep bir hayli fazladır.

Bununla birlikte, anasayfaya dönmek için tıklayınız