Kategoriler
Proje Haberleri

Ömür Evler Sitesi özel fırsatlarla satışta

Ömür Evler Sitesi konut projesi konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Kütahya’nın Merkez İlçesinde yükselen proje Has Kasapoğlu İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda henüz proje aşamasında olunup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Merkez İlçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje yatırım yapmak isteyenler için konumu gereği kire getirisi yüksek olabilecek bir konumdadır. Aynı zamanda Ömür Evler Sitesi projesi dairelerinin cepheleri ve konumu güzeldir. Bununla birlikte kapalı otoparkı olması, site içerisinde yer alması ve merkezi yerlere yakın olması ev satın almak isteyenlerin dikkatini çekmektedir. Proje kapsamındaki her daireye ait özel otopark yer almaktadır. Ayrıca dairelerde ses ve ısı yalıtımı mevcuttur.

Kütahya konut projesinde üç tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 2+1 dubleks, 3+1 ve 4+1 dubleks tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda 2+1 dubleks tip daireler 138 metrekare, 3+1 tip daireler 125 metrekare, 4+1 daireler ise 180 metrekare brüt alana sahiptir. Dairelerin inşaatı ve satışlar devam etmektedir.

Ömür Evler Sitesi konumu ve fiyatları hakkında

Ömür Evler Sitesi konut projesi şehir merkezindir. Mevkii olarak ise Trafik Eğitim Pisti karşısında yer almaktadır. Aynı zamanda tüm ulaşım araçlarına, hastane, cami, park gibi noktalara da yürüme mesafesindedir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 138 metrekare brüt alana sahip 2+1 dubleks tip dairelerin fiyatları 400 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 125 metrekare alana sahip 3+1 daireler 450-460 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

180 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 600 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0274 224 35 99 ve 0541 799 14 49 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version