Kategoriler
Emlak Haberleri

Ön ödemeli gayrimenkul satışlarında sorunlar

TBMM dilekçe Komisyonu ön ödemeli gayrimenkul satışlarında yaşanan sorunlar için kurulan alt komisyon raporu onaylanmıştır. Ayrıca TBMM dilekçe Komisyonu ödemeli gayrimenkul satışlarında meydana gelen problemleri tespit etmek ve alınacak önlemleri belirlemek için bünyesinde kurulan alt komisyon raporu onaylanmıştır. Anadolu ajansında yer alan bu habere göre TBMM dilekçe Komisyonu AK Parti İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma satır önderliği ile bir araya gelmiştir. Aynı zamanda komisyonda ön ödemeli gayrimenkul satışlarında yaşanan sorunların araştırılması ve alınacak önlemlerin belirlenmesi alt komisyon raporunu almıştır.

Alt Komisyon Başkanlığı Hakkında Genel Bilgi

Alt komisyon başkanı AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa kendirlidir. Bu konular hakkında bazı açıklamalarda bulunmuştur. Komisyonun ilgili tarafların da katılımı ile al toplantı gerçekleştirdiğini söylemiştir. 7 Temmuz’daki son toplantılarında komisyon raporunu onayladıklarını da söylemiştir. Ayrıca 9 Temmuz’da TBMM dilekçe Komisyonu başkanlığına sunduklarını dile getirmiştir. Aynı şekilde konuşmalar sonrasında ön ödemeli gayrimenkul satışlarındaki yaşanan sorunlar araştırılacaktır. Alınacak önlemler belirlenecek bu kapsamda alt komisyon raporu onaylanmıştır.

Ön Ödemeli Gayrimenkul Satışlarında Sorunlar İçin Komisyon Toplandı

TBMM dilekçe Komisyonu bünyesinde ön ödemeli gayrimenkul satışlarındaki yaşanan sorunların araştırılması için komisyon toplanmıştır. Bu komisyonun toplanma sebeplerinden biri de alınacak önlemlerin belirlenmesi olduğunu söylemek mümkündür. Anadolu ajansında yer alan bu habere göre bazı gelişmelerden haberdar olmak mümkündür. AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli başkanlığında toplanan komisyonda sunum yapan Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürü Erdinç Yılmaz ön ödemeli konut yeminini ilişkin tüketicinin korunması hakkında kanun ve ilgili öğretmenlerin iyi olduğunu belirtmiştir. Aynı zamanda bunlar uygulanabilir. Ayrıca sıkıntıların çoğunluğunun minimize edileceğini belirtmiştir.

Bu şekilde konu hakkında genel bilgi sahibi olmak mümkündür. Detaylı bir inceleme yapabilirsiniz.

Daha fazla güncel haber için tıklayınız…

Exit mobile version