Kategoriler
Proje Haberleri

Ona 202 23 Nisan Nilüfer’e Değer Katacak

Bursa 23 Nisan konut projesi Ona İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Bursa İli, Nilüfer İlçesi, 23 Nisan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede inşaat satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Aynı zamanda Ona 202 23 Nisan konut projesinde daire satışları da devam etmektedir. Konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Nilüfer 23 Nisan üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi 2 bloktan meydana gelmektedir. Aynı zamanda proje kapsamında dairelerin yanı sıra ticari alanlar da bulunmaktadır. Konut projesinin yükseldiği site içerisinde oyun parkı, spor salonu ve açık yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar yer almaktadır. Dairelerde ise ankastre ürünler ve yerden ısıtma sistemi dikkat çekmektedir. Aynı zamanda site içerisinde kapalı otopark da bulunmaktadır.

14 katlı 2 bloktan meydana gelen Ona 202 23 Nisan konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklüğü ise brüt 212 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Ona 202 23 Nisan Daire Fiyatları Ne Kadar?

Bursa konut projesinde yer alan konutlar özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Projede yer alan dairelerin fiyatları 859 bin TL’den başlamaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje, Nilüfer 23 Nisan Mahallesi’nde çok nezih ve sakin bir alan içerisinde yer almaktadır. Konut projesi Küçük Sanayi Metre İstasyonuna yürüme mesafesinde yer almaktadır. Aynı zamanda Özdilek Park AVM’ye 2,5 km, Dörtçelik Çocuk Hastanesi’ne de 2,1 km uzaklıkta yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0533 393 63 48 ve 0224 908 00 80 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version