Kategoriler
Proje Haberleri

Ona 211 Beşevler lansmana özel satışlar başladı

Ona 211 Beşevler projesi muhteşem konumu ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Bursa Nilüfer’de bulunan proje Ona İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Projede 3 artı 1 daireler satışa sunulmuştur. Ayrıca lansmana özel satış avantajları sizleri bekliyor. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu projede 3 artı 1 daireler satışa sunulmuştur. Projede bulunan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 192 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 133 metrekare olmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Bunun yanı sıra asansör, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi özellikleri bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Daire içinde 2 adet banyosu olup duşakabin ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ankastre mutfak, mutfak doğalgazı, gömme dolap, klima, spot aydınlatma ve vestiyer gibi birçok özellik bulunmaktadır. Bunun yanı sıra giyinme odası ve çamaşır odası mevcuttur. Laminant zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Ona 211 Beşevler konumu hakkında

Ona 211 Beşevler projesi Bursa’nın Nilüfer İlçesi Beşevler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar, şehir merkezine yakın olup park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Civarda alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları bulunmaktadır. Ulaşım olarak ise; anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca metro ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Ona 211 Beşevler fiyatları ne kadardır?

Projede lansmana özel satış avantajları sizleri beklemektedir. Büyüklüğü brüt 192 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.019.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 908 00 80 ya da 0 (533) 393 63 48 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…