Kategoriler
Proje Haberleri

Öncel Towers konutları Gaziantep’te satışa çıktı! 3.5 + 1 daireler ne kadar?

Öncel Towers projesinin inşaat çalışmaları bitmek üzeredir. Bununla birlikte lüks daire seçenekleri şimdiden satışa çıkarılmıştır. Bu daireler 4 + 1 konseptinde tasarlanmıştır. Ayrıca konutların fiyatları ise yükseldikleri bölgenin ortalamasına kıyasla biraz yüksektir. Fakat projenin kalitesi ve konutların konforu bu fiyatların hakkını veren önemli durumlardır. Satışa çıkmış olan daire seçenekleri ise sahip oldukları büyüklük oranlarına göre şöyledir:

  • Brüt 215 metrekare – Net 195 metrekare
  • Brüt 225 metrekare – Net 200 metrekare

Yatak odasındaki geniş giysi odasından veya geniş cam balkonlardan dolayı bu daireler 3.5 + 1 kabul edilmektedir. Fakat daire özellikleri pek çok 4 + 1 dairenin özelliklerinden daha iyi durumdadır. Ayrıca konutlar, yönetmeliğe uygun olarak sağlam radye temel üzerinde yükselmektedir. Daire içi özellikler arasında ise üçer banyo, dörder WC, jeneratör altyapısı, Albert Geanu marka yalıtımlı pencereler ve Bocchi marka lüks vitrifiye malzemeleri mevcuttur. Bununa birlikte granit malzemeler ise Qua markalıdır. Dolayısıyla tüm yapı ürünleri son derece kaliteli ve uzun ömürlüdür.

Öncel Towers konutları nerede yükselmektedir?

Gaziantep’te hayata geçmekte olan yeni projeler arasındaki Öncel Towers, Şehitkamil’in Osmangazi Mahallesi sınırlarında yükselmektedir. Bu bölgede pek çok market, park, sağlık merkezi, okul ve durak bulunur. Ayrıca çevre yolu 10 dakikalık mesafededir. Konutların yürüme mesafesinde olan bazı yerler ise şöyledir:

Vedat Topçuoğlu Anadolu Lisesi

Orhan Gazi Anaokulu

Osman Gazi Ortaokulu

Osman Gazi Semt Parkı

Ali İhsan Göğüş Tramvay İstasyonu – Olimpik Yüzme Havuzu Tramvay İstasyonu

Batıkent Aile Sağlığı Merkezi – 5 No’lu Aile Sağlığı Merkezi

Satılık daire fiyatları ne kadar?

Öncel Towers satılık daire fiyatları çeşitli aralıklara sahiptir. Dolayısıyla bu fiyatların şöyle gösterilmesi mümkün olmaktadır:

  • Brüt 215 metrekare – Net 195 metrekare büyüklüğe sahip dairelerin fiyatı:

1 milyon 435 bin TL – 1 milyon 525 bin TL

  • Brüt 225 metrekare – Net 200 metrekare büyüklüğe sahip dairelerin fiyatı:

1 milyon 450 bin TL – 1 milyon 500 bin TL ve üzeri

Ayrıca daha detaylı bilgi için arayınız: 0 532 332 44 89

Exit mobile version