Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Ondörtüç Pendik 0.64 faiz ile satışta

Ondörtüç Pendik konut projesi, İnsay Yapı farkıyla İstanbul’un Pendik ilçesinde yükseliyor. “Bugün al, yarın taşın!” sloganıyla bilinen konut projesinde şimdi, 180 ay, 0.64 faizli kredi imkanlarıyla ev sahibi olmak çok kolay. Tapusu ve iskanı hazır olan konutlarda size düşen tek görev, hemen taşınmak!

Ondörtüç Pendik proje özellikleri

İnsay Yapı’nın imzasını taşıyan Ondörtüç Pendik, B konut segmenti üzerinden, 252 daireyi barındırıyor. 9 bin metrekare arsa üzerinden hayat bulan yapıya 22 ticari ünite dahil edildi. Daire seçenekleri arasında alıcıları 1+1, 2+1 ve 3+1’ler karşılıyor. Üç farklı tipte 1+1 dairelerin yanı sıra, yedi farklı tipte 241 daire bulunmaktadır. Tasarım farkıyla öne çıkan konutların bazılarında giyinme odası veya kiler görülmektedir. Projede yer alan tüm daireler 65 metrekare üzerinden tasarlandı. Daire içlerinde geniş camların yer alması ise boyut farkını kapatıyor.

Projede yer alan sosyal donatılar

Ondörtüç Pendik projesinde yaşam sakinlerini mutluluğa eriştiren birçok sosyal alan bulunmaktadır. Geniş ve ferah peyzaj alanlarına sahip bahçelerde herkesin göz zevkine hitap edecek doğa alanları inşa edilmiştir. Proje içerisinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu bulunuyor. Ayrıca doğa içinde oyun parklarının bulunması küçükleri doğa dostu yapmak için hazırlanmıştır. Sağlıklı yaşamı önemseyen bireyler için ise fitness salonları, buhar odası ve hamam seçenekleri düşünülmüştür. Tüm bunların yanı sıra yürüyüş ve koşu parkuruna dahil edilen bisiklet yolu, sağlıklı yaşamı destekler. Kafe ve restoran gibi alanların varlığı ise yaşam sakinlerine kaliteli bir sosyal hayat kazandırıyor.

Ulaşım imkanları arasında, metro, Marmara Üniversitesi Hastanesi, Sabiha Gökçen Havaalanı ve hızlı feribot bulunmaktadır. Ayrıca, sinema ve alışveriş merkezlerine de yakınlığı ile dikkat çeker.

Projede yer alan daire fiyatları

Ondörtüç Pendik konut projesinden ev sahibi olmak isteyenler en az 285 bin TL’yi gözden çıkarmalıdır. 1+1 dairelerin 285 bin TL’den satışa çıktığı konut projesinde, 2+1 daireler 378 bin 072 TL ve 3+1 daireler 547 bin 992 TL olarak satışa sunulmuştur. Metrekare fiyatının en az 4 bin 245 TL’den başladığı yaşam alanı, Esenler Mahallesi’nde yer alıyor. 1 Haziran 2020 tarihinden itibaren başlayan düşük faizli kredi paketlerinden yarar sağlayabileceğiniz ödeme fırsatları sizleri beklemekte. 180 ay vade ile 0.64 faizli kredilerden yarar sağlayın, yeni yaşamınıza adım atın.

Detaylı bilgi için: 0216 314 14 14 / 0531 546 00 48