Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Ondörtüç Pendik bugün al, yarın taşın kampanyası

Sektörün güvenilir ve yenilikçi markası olan İnsay Yapı, doğayla iç içe yaşam sunan projeler geliştirmektedir. İnsay Yapı, İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden olan Pendik’te Ondörtüç Pendik projesini inşa etmiştir. Bu projeyle hemen teslim, hemen tapu avantajıyla konut sahibi olma fırsatı sağlamaktadır. ‘Bugün al, yarın taşın’ sloganıyla konut sahibi olmak isteyenlerin güven, konfor, geniş bahçe, balkon ve yeşil alan beklentilerine karşılık vermektedir. İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, projenin merkezi konumunun dışında geniş balkon, bahçe, yeşil alanlarıyla yatırımcı taleplerinde ilk sıralara yükseldiğine dikkat çekmiştir. Ayrıca Çulhalık; “Yatırımcılarımızı bütçelerini sarsmadan konut sahibi yapmayı hedeflemekteyiz. Ondörtüç Pendik projesinde konut fiyatları 520.000 TL’den başlamaktadır. Konut satın alanlara dairelerini hemen teslim ediyoruz. Ayrıca tapularını yine hemen teslim ediyoruz. Özetle ‘bugün al, yarın taşın’ sloganıyla yatırımcılara uygun fiyatlı fakat kaliteli, güvenli ve yatırım değeri yüksek bir proje sunmaktayız.

Ondörtüç Pendik Pendik’in merkezinde

Ondörtüç Pendik projesi, 9.000 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmiştir. Proje, 252 konut ve 15 ticari birimden oluşmaktadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmetinin yer almaktadır. Ayrıca yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları imkânı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kapalı otopark ayrıcalığı da sunulmaktadır. Profesyonel site yönetimi ve her konuta özel depo alanının tahsis edilmiştir. Üstelik projedeki mağaza ve restoranlar da ayrıcalıklı yaşam alanı konseptini tamamlamaktadır. 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 dairelerin bulunduğu projenin sunduğu müstakil yaşam fırsatları talebe yön vermektedir. 1 artı 1 dairelerin fiyatı 520.000 TL’den başlamaktadır. 2 artı 1 dairelerin fiyatı 715.000 TL’den başlamaktadır. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin fiyatı ise 1.013.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Ofisi ve okulu eve sığdırdı

Projenin yüzde 85’i balkonlu konutlardan oluşmaktadır. Şehrin içinde müstakil bir yaşam fırsatı sunan projedeki 2 artı 1 ve 3 artı 1 konutların tamamında yemek yenilecek kadar geniş balkonlar bulunmaktadır. 1 artı 1 konutların çoğunda bir balkon mevcuttur. Ayrıca 3 artı 1 konutlarda ise 2 adet balkon bulunmaktadır. Ondörtüç Pendik projesi, depolama alanlarıyla ofis ve okul yaşamını da evlere sığdırmaktadır. Projede bulunan 2 artı 1, 3 artı 1 konutların tamamında geniş depolama alanları yer almaktadır. Depolama alanlarının büyüklükleri 3 ile 3,5 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 olan 3 cepheli köşe konutlarda, biri dairenin hemen karşısında konumlandırılan, diğeri ise otopark katında yer alan 2 depo bulunmaktadır.

Teknokent’e komşu konumda

Ondörtüç Pendik projesi, Pendik’in merkezinde yer almaktadır. Üstelik merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekmektedir. Yapımı devam eden Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki metro hattı, projeye yürüme mesafesinde yer almaktadır. Ayrıca proje Teknokent’e de komşu konumdadır. Bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da kısa sürede ulaşma imkânı sunmaktadır. Üstelik bu proje, ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasını taşımaktadır. Dört bir yanı sağlık kuruluşlarıyla çevrili ve özel hastanelerin yanı sıra Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne 3 dakikalık mesafededir. Ondörtüç Pendik, Sabiha Gökçen Havalimanı ile hızlı feribota ise 15 dakikalık mesafededir. Ayrıca eğitim kurumlarına da komşu olacak mesafede konumlanmıştır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version