Kategoriler
Proje Haberleri

Ondörtüç Pendik doğayla iç içe güvenli yaşamı isteyenlerin tercihi oldu

Doğanın içerisinde bir yaşam fırsatı sunan sektörde öncü İnsay Yapı firmasının İstanbul Pendik’te hayata geçirdiği konut projesi Ondörtüç Pendik projesi yeşil ve doğa ile iç içe olmak isteyen yatırımların tercihi oldu. Projede daireler yüzde 80 oranında satılmıştır. Rağbetin bu kadar çok olmasının sebebi ise geniş balkon ve bahçe özelliklerinin olmasıdır. Aynı zamanda Aydos Ormanı’na yakın konumda olması da rol oynamaktadır.

Çok katlı konut projelerinin yerine artık daha küçük, geniş yeşil alanlara sahip, doğanın içerisinde projeler almaya başladı. Aydos Ormanı’na yakın konumda, şehrin kalabalığından uzak bir yaşam fırsatı sunan sektörde öncü marka İnsay Yapı firmasının Pendik’te yükselttiği konut projesi Ondörtüç Pendik’te doğanın içerisinde emniyetli bir yaşam sürmek isteyen kişilerin tercihi oldu.

Tamamlanan projeler uygun fiyat fırsatı sağlıyor

Konut satışlarında meydana gelen rağbette, herkesten uzak yaşama isteğini karşılayan projelerin katkısı olduğunu ifade eden İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, geniş balkon, bahçe, yürüyüş parkurları ve yeşillik alanlarının yanı sıra merkezi konumu ile de şehrin içerisinde doğa ile de iç içe olma fırsatı sunan projelere yönelimin devam ettiğini söyledi.

Bu iki etkene sahip projelerin satışları da ilk sırada olduğunu belirten Çulhalık “Ondörtüç Pendik konut projesinde balkon ve bahçe unsurunun müşterilerimizin büyük bir bölümü için tercih nedeni olsa dahi görüyoruz ki; artık insanların evlerine yakın orman, park gibi yeşil alanların olmasını özellikle istiyor. Satış ofisimize projelerimizi incelemeye gelenler yakınlarda aileleri ile gidebilecekleri açık alanları daha çok soruyorlar. Bu da demek oluyor ki, artık doğa ile iç içe projeler ön plana çıkmaya başladı. Aydos Ormanı’na yalnızca 10 dakikalık mesafedeki projemizde avantaj hala devam ediyor. Henüz ruhsatlandırılacak projelerde fiyatlar çok daha yüksek olacak. Yeni biten ya da bitmeye yakın projeler ise büyük fırsat sağlıyor” diye konuştu.

Projede her daire özel depolama alanı

Yenilikçi anlayış ile yola çıkarak Ondörtüç Pendik projesini son nesil teknolojileri içeren, yalnızca hayatın değil iş ve sosyal yaşamın da içerisinde girebileceği kompleks bir yapıya çevirdiklerini söyleyen Çulhalık “Projemiz 9.000 metrekarelik proje alanı içerisinde; 252 adet konut ve 15 adet ticari alandan meydana geliyor. Yaşamın başladığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunmaktadır. 1+1 dairelerimiz 448 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. 1+1 dairelerin pek çoğunda balkon yer almaktadır. Projenin yüzde 85’i balkonlu dairelerden oluşmaktadır. Şehrin içerisinde müstakil bir hayat avantajı sunmaktadır. Aynı zamanda projede yer alan 2+1 ve 3+1 dairelerin hepsinde geniş balkonlar yer alıyor. 1+1 dairelerin çoğunda da 1 adet balkon, 3+1 dairelerde ise 2 balkon bulunmaktadır.

24 saat boyunca güvenlik hizmetinin bulunduğu konut projesi, yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanı bulunmaktadır. Bunların yanı sıra spor merkezleri, dinlenme tesisleri fırsatı ve kapalı otopark ayrıcalığı da sunmaktadır. Aynı zamanda projede uzman site yönetimi ve her daireye özel depolama alanları bulunmaktadır. Bunların yanı sıra projedeki mağaza ve restoranlar da avantajlı yaşam alanı konseptini tamamlıyor” dedi.

Ondörtüç Pendik konumuyla dikkat çekiyor

Pendik merkezde bulunan Ondörtüç Pendik projesi merkezi konumlara yakınlığı ile dikkat çekiyor. Pendik Tavşantepe – Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki metro hattı da yürüme mesafesindedir. Proje Teknokent’e de yakın mesafededir. Aynı zamanda, bölgenin en büyük AVM’Si olan Viaport AVM’ye de kısa sürede ulaşım imkanı sunmaktadır. Projenin dört bir yanı sağlık kuruluşları ile çevrilidir. Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne de 3 dakikalık uzaklıkta yer almaktadır. Aynı zamanda Sabiha Gökçen Havalimanı ve hızlı feribota 15 dakikalık mesafede yer almaktadır. Özellikle doğayı sevenler için Aydos Ormanı’na 10 dakikalık mesafededir.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…