Kategoriler
Emlak Haberleri

Ondörtüç Pendik projesinde hemen teslim, yüzde 30 indirim

Pendik’te inşa edilmiş durumda olan Ondörtüç Pendik projesindeki evler, yüzde 30’a varan indirimlerle sunuluyor. İnsay Yapı’nın imzasının yer almakta olduğu projede, yılın son kampanyası düzenleniyor. Aralık ayının 30’uncu gününe kadar geçerli durumda olacak kampanyadaki satın alımlarda, konut fiyatını peşin ödeyenlere yüzde 30’a varan indirim uygulanıyor.

İstanbul ilinin Anadolu Yakası’nda; Pendik ilçesinin merkezî bir konumunda yükselen projedeki bir oda ve bir salona sahip durumdaki evler, net 40 metrekare ile net 46 metrekare büyüklükleri arasında bulunuyor. Söz konusu durumda olan projedeki bir oda ve bir salonlu evlerin fiyatı, 422 bin Türk lirasından başlıyor. Konutlarının cazip fiyatlarla satılmakta olduğu projede, 252 adet konut, 15 adet de ticari ünite yer alıyor.

İndirim yalnızca bir oda ve bir salon daire tipleriyle sınırlı kalmıyor.

Ondörtüç Pendik projesindeki 2+1’ler

Daire teslimlerinin başlamış olan projedeki iki oda ve bir salona sahip durumda olacak şekilde inşa edilen konutlar, 500 bin Türk lirasından başlayan değerle satılıyor. Büyüklükleri net 93,44 metrekare ile net 96.22 metrekare arasında olan üç oda ve bir salonlu evlerin fiyatı, 710 bin Türk lirasından başlıyor.

Çevresinde ve site alanında bol yeşil alanların olduğu projedeki 2+1 ve 3+1 dairlerin ayrıca, depolama alanları da bulunuyor.

Yeni yılda yeni ev

Kampanya ile ilgili bilgi veren İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Sonbahar Kampanyası’nda yoğun taleple karşılaştıklarını ve bu taleplerin ardından yeni bir kampanyaya daha imza attıklarını bildirdi.

Çulhalık “Projemizde zaman zaman uyguladığımız kampanyalarla yatırımcılarımıza cazip ödeme seçenekleri sunuyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda Sonbahar Kampanyamıza yatırımcılarımızdan çok büyük bir talep aldık. Artan talep, yeni bir kampanyayı doğurdu. Peşin alımlarda yüzde 30’a varan indirim uyguladığımız Kış Kampanyası ile yatırımcılarımız, ciddi bir indirim oranıyla yılı yeni evlerinde kapatabilecekler. Peşin ödeme yapamayacak yatırımcılarımız için ise vadeli ödemelerde avantajlı ödeme seçenekleri de sunuyoruz. Kampanyamız dâhilinde 1+1 dairelerimizin fiyatları, 422 bin TL’den başlıyor.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version