Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Ondörtüç Pendik projesinde Sonbahar Kampanyası

İnsay Yapı, Ondörtüç Pendik projesi için kampanya düzenliyor. Ekim ayı içerisinde geçerli olan kampanya kapsamında, peşin yapılan ödemelere yüzde 30’a varan indirim uygulanıyor.  Ayrıca, daire fiyatları da düşüyor.

Kampanya kapsamında net 40 metrekare ile net 46 metrekare büyüklükleri arasında değişen 1+1 dairelerin fiyatı, 364 bin liradan başlıyor. 9 dönümlük arsa alanının üzerinde yükselen projedeki 2+1 dairelerin fiyatı 500 bin liradan başlıyor.

Daire teslimlerine bu yıl içinde başlanacağı belirtilen projedeki net 93.44 metrekare büyüklüğü ile net 96.22 metrekare büyüklüğü arasındaki değer sahip 3+1 dairelerin fiyatıysa 710 bin liradan başlıyor.

Pendik’te inşa edilen projedeki 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin depolama alanları bulunuyor. Bu alanların büyüklüğü ise 3 metrekare ile 3.5 metrekare arasında değişiyor. 252 adet konut, 15 adet de ticari birim içeren projenin yüzde 85’ini balkonlu daireler oluştururken 1+1 dairelerin çoğunda balkon bulunuyor.

Diğer daire tiplerinin her birinde geniş balkonlar yer alıyor.

İzolasyon talebi artırdı

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, projeye olan talep artışının hız kesmediğini, pandemi döneminde oluşan izolasyon eğiliminin talebi daha da artırdığını kaydetti. İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Çulhalık, kampanyaya olan talebi, “ciddi” olarak nitelendirdi.

Başkan Çulhalık, Ondörtüç Pendik projesi için düzenlenen kampanyaya ilişkin şu ifadelere yer verdi:

“Merkezi konum ve üst düzey donatı avantajıyla projemize yönelik talep hiçbir zaman hız kesmedi. Özellikle pandemi döneminde oluşan izole yaşam arayışları projemize yönelik talebi de yukarılara taşıdı. Biz de projemize gelen talepleri en ideal fiyatlarla karşılayabilmek adına Sonbahar Kampanyası başlattık. 2020’nin son çeyreğinde yatırımcılarımızı bütçelerini sarsmadan ev sahibi yapmaya odaklandık. Yatırımcılarımız, peşin alımlarda yüzde 30’a varan indirimden faydalanarak yıl bitmeden yeni yaşam alanlarına kavuşabilecekler. Sunduğumuz hemen tapu hemen teslim ayrıcalığıyla da onları, yatırımlarını güvence altına alan bir yaklaşımla, beklentilerini karşılayan bir yaşam alanıyla buluşturacağız. Kampanyamız dâhilinde 1+1 dairelerimizin fiyatları, 364 bin TL’den başlıyor.”

Ondörtüç Pendik projesinin iletişim bilgiler

Ondörtüç Pendik projesinin satış ofisi “Esenler Mahallesi, Yaşar Doğu Caddesi, No:51, Pendik/İstanbul” adresinde bulunuyor.

Telefon numarası: 0216 314 14 14

WhatsApp hattı: 0531 546 00 48

Elektronik posta adresi: [email protected]