Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Ondörtüç Pendik projesinde teslimler başladı

İnsay Yapı tarafından İstanbul ilinin Pendik ilçesinin merkezî bir konumunda inşa edilen Ondörtüç Pendik projesindeki dairelerin teslimi başladı. Estetik peyzaj alanına sahip durumda olan proje, büyük balonlu daireler ve bu evlere özel olan depolama alanlarıyla alıcılarını bekliyor.

Arsa alanı 9 dönüm olan projede, 252 adet ev, 15 adet de ticari ünite bulunuyor. Yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları, mağaza ve restoranların kurulduğu proje Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakikalık araç mesafesinde yer alıyor.

Ondörtüç Pendik projesinde konutlar

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda, bir odalı ve bir salonlu evler, net 40 metrekare ile net 46 metrekare büyüklükleri arasında satışa sunuluyor. Projedeki iki odalı ve bir salonlu dairelerin büyüklük alanları net 93,44 metrekare ile net 96,22 metrekare değerleri arasında bulunuyor.

Dairelerinin depolama alanlarının 3 ila 3,5 metrede değişen projedeki üç odalı ve bir salonlu konutların metrekare değerleri ise net 93,44 ile net 96.22 metrekare arasında yer alıyor.

Projedeki evlerin fiyatı 388 bin liradan başlıyor

Ödüllü mimar Turgut Toydemir tarafından tasarımının yapıldığı Ondörtüç Pendik projesindeki bir odalı ve bir salonlu konutlar 388 bin liradan, iki odalı ve bir salonlu daireler 532 bin liradan, üç odalı ve bir salonlu evlerin fiyatı ise 755 bin Türk lirasından başlıyor.

Konuya yönelik açıklamalarda bulunan İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık‘ın ifadeleri şöyle:

Sert peyzajın ve botanik bahçelerin hâkim olduğu zengin yeşil alanlarımız, her dairede yer alan geniş balkon ve depolama alanı seçeneklerimiz ile bu dönemde hayatımıza giren izole yaşam kavramına farklı bir boyut kazandırdık. Başlattığımız “Şehrin Ortasında Müstakil Yaşam” akımında, merkezi konumumuz ve güçlü donanımızdan güç aldık. Alandan kazanmak amacıyla pek çok projede bulunmayan geniş balkonları tekrar gün yüzüne çıkardık. Dairelerimizin yüzde 85’inde balkonlarımız yer alıyor. Ayrıca pandemi ile birlikte bir evin en önemli ihtiyacı haline dönüşen depolama alanlarına da projemizde yer verdik. Projemizdeki daireleri fiyatına göre değerlendirdiğimizde bölgenin en yüksek yaşam standardını uygun fiyatlar üzerinden yatırımcılarımızla buluşturuyoruz.

Ondörtüç Pendik iletişim:

Projenin satış ofisi “Esenler Mahallesi, Yaşar Doğu Caddesi, No:51, Pendik/İstanbul” adresinde bulunuyor. Aşağıdaki bilgilerden proje hakkındaki detaylara ulaşılabiliyor:

Telefon numarası: 0216 314 14 14

WhatsApp hattı: 0531 546 00 48

Elektronik posta adresi: [email protected]