Kategoriler
Proje Haberleri

Ondörtüç Pendik satışları devam ediyor

Ondörtüç Pendik projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. İstanbul Pendik’te bulunan proje Ondörtüç Pendik İnsay Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirilmeltedir. Proje, 9.000 metrekare alan üzerinde konumlandırılmış, 264 adet bağımsız bölümden oluşmaktadır. Toplam inşaat alanı 50.000 metrekare olan proje, özgün mimari tasarımıyla dikkat çekmektedir. Ayrıca konutlar 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 daire seçenekleri ile sunulmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje 9 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılmış, 264 adet bağımsız bölümden oluşmaktadır. Toplam inşaat alanı 50.000 metrekare olan proje, özgün mimari tasarımıyla dikkat çekmektedir. Ayrıca konutlar 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 daire seçenekleri ile sunulmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 66 ile 67 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 95 ile 101 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 139 ile 147 metrekare olmaktadır. Site içerisinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca fitness salonu, çocuk oyun parkı, yürüyüş parkuru, yeşil alanlar ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Hilton banyo özellikli banyolarda duşakabin mevcuttur. Ayrıca parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Bunun yanı sıra Amerikan mutfak, ankastre mutfak, kiler, vestiyer ve çelik kapı gibi birçok özellikleri bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa ve park mevcuttur.

Ondörtüç Pendik konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Pendik İlçesi Esenler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup şehir manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yakın civardadır. Bunun yanı sıra Teknopark İstanbul’a, Garanti Teknoloji’ye, okullara, kafe ve restoranlara birçok önemli noktalara oldukça yakın bir konumda yer almaktadır. Üstelik toplu taşımaya olan yakınlığı ve ulaşım alternatiflerinin çokluğu ile dikkat çekmektedir. Metro, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Ondörtüç Pendik fiyatları ne kadardır?

Ondörtüç Pendik projesinde fiyatlar konut tipine göre ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Projede bulunan brüt 66 ile 67 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 486 bin TL ile 512 bin TL arasındadır. Brüt 101 ile 109 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 750 bin TL ile 770 bin TL arasındadır. Brüt 139 ile 147 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatları ise 918 bin TL ile 1 milyon 103 bin TL olarak satışa sunulmuştur. 

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 760 90 91 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…