Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Ondörtüç Pendik’te yeni kampanya

İstanbul’un Pendik ilçesinde, İnsay Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Ondörtüç Pendik konut projesi, yeni başlattığı Takas Kampanyası ile yatırımcılara ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor. Kampanya kapsamında, eski daireler yenileri ile takas edilebiliyor.

Ondörtüç Pendik konut projesindeki daireler ve tapular, sözleşme imzalandığı anda teslim ediliyor. Kampanyada takas edilecek dairenin iskânlı olma şartı aranıyor. Ekspertiz çalışmasıyla dairenin bedeli belirlenerek kalan tutar, 48, 60 ve 72 ay süreyle vadelendirilebiliyor.

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, firma olarak sektöre yenilikçi bir bakış açısı kazandırma misyonuyla hareket ettiklerini söyledi. Çulhalık yatırımcıların kolayca ev sahibi olmasını sağlamak için farklı kampanyalara imza attıklarını belirtti. Çulhalık “Yatırımcılarımızı finansal açıdan zorlamayan farklı kampanyalarla, onlarla kurduğumuz dostluğumuzu pekiştirmeyi başardık. Hayata geçirdiğimiz Takas Kampanyası bunun en güzel örneği. Kampanya aracılığıyla projemizden daire satın almak isteyen ancak finansal nedenlerden ötürü satın alma girişimi gösteremeyen yatırımcılarımızı destekliyoruz” diye konuştu.

İşte kampanyanın detayları

Kampanyada, takas edilecek dairenin iskânlı olması şartı aranıyor. Süreç şu şekilde ilerliyor: Yatırımcıların daireleri için önce ekspertiz raporu çıkarılıyor. Yatırımcıların daireleri ile projedeki daire arasında fiyat farkı varsa, kalan tutar için farklı vadelendirme seçenekleri sunuluyor. Yatırımcılar, kalan tutarı 48, 60 ve 72 ay vadeli olarak ödeyebiliyor.

Ondörtüç Pendik konut projesi, toplam 9 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Projede 252 adet konut ve 15 adet ticari birim var. Projedeki konutların fiyatları, 285 bin TL- 658 bin TL arasında yer alıyor.

Projede güvenlik, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği bulunuyor.

Merkezi konum, kolay ulaşım

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Proje, Şeyhli metro istasyonuna yürüme mesafesinde yükseliyor. Teknokent’e de komşu konumdaki proje, Viaport’a da kolay ulaşılabilir noktada.

Ondörtüç Pendik projesi, Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne 3, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 15 dakika uzaklıkta.