Kategoriler
Proje Haberleri

Öniz Doğa Konutları satışları başladı

Öniz Doğa Konutları projesi lüks yapısı ve geniş özellikleriyle sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Etimesgut İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje ASM Group tarafından hayata geçirilmektedir. Proje 5.600 metrekarelik arsa üzerine inşa edilmektedir. Sitede 16 katlı 32 adet daireden oluşan butik bir konsepte sahiptir. Bu daireler 2 artı 1 ve 4 artı 1 konutlardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje 5.600 metrekarelik arsa üzerine inşa edilmektedir. Sitede 16 katlı 32 adet daireden oluşan butik bir konsepte sahiptir. Bu daireler 2 artı 1 ve 4 artı 1 konutlardan oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 115 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü 175 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Site içerisinde geniş peyzaj alanları ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Asansör, ısı yalıtımı, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda ısıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi ısıtma sistemi bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Çamaşır odası, gömme dolap ve vestiyer gibi birçok özellik yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör ve rampa bulunmaktadır.

Öniz Doğa Konutları konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Etimesgut İlçesi Bağlıca Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Anayol ve caddeye yakın konumda yer alan proje civarında market, park, sağlık ocağı ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur.

Öniz Doğa Konutları fiyatları ne kadardır?

Öniz Doğa Konutları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 115 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 975.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.340.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 554 854 73 72 veya 444 9 276 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version