Kategoriler
Proje Haberleri

Öniz Nirvana Susuz Konutları satışları devam ediyor

Susuz konut projesi ASM İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Susuz Mahallesi’nde yer almaktadır. Öniz Nirvana Susuz Konutları projesinde daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Projede yer alan konut tipleri neler? Daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Yenimahalle konut projesi 11 bin 585,46 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Susuz konut projesi iki konut bloğundan meydana gelmektedir. İki konut bloğunda ise toplam 90 adet daire yer almaktadır. Ankara konut projesinde yer alan dairelerin dışında ayrıca 2 adet de ticari ünitede yer almaktadır. Sonuç olarak toplam 92 adet bağımsız bölüm proje içerisinde yer almaktadır.

Susuz konut projesinde yer alan konut blokları bodrum kat + zemin kat + 15 normal kat olmak üzere toplam 17 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Konut projesi 19 bin 582,71 metrekare toplam inşaat alanına sahiptir. Projedeki 90 adet dairenin tamamı 4+1 tip daire seçeneklerinden oluşmaktadır.

RGGA Mimarlık firması tarafından tasarlanan projede yer alan 4+1 tip daireler brüt 170 metrekare büyüklüğe sahiptir. Dairelerin net alanı ise 144.86 metrekare olacak şekilde tasarlanmıştır. Ticari ünitelerin alanları ise 178.35 metrekare ve 147.34 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Dairelerde adsl, yangın alarmı, ankastre fırın, duşakabin, akıllı ev sistemi, asansör, ebeveyn banyosu var. Ayrıca hırsız alarmı, giyinme odası, ankastre mutfak, kiler gibi bir çok özellik bulunmaktadır.

Öniz Nirvana Susuz Konutları fiyatları ne kadar?

Öniz Nirvana Susuz Konutları projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin tipine, büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları ise 1 milyon 349 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 349 bin TL’den başlamaktadır.

Öniz Nirvana Susuz Konutları projesinde geniş peyzajı, yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları, 116 araçlık kapalı otopark gibi bir çok alan bulunmaktadır. Konut projesi Susuz Mahallesi’nde Göksu Parkı ve İstanbul Yolu yakın bir konumda yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgi almak için 0554 854 73 72 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız