Kategoriler
Proje Haberleri

Öniz Yaşam Konutları satışları devam ediyor

Öniz Yaşam Konutları projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Ankara Etimesgut’ta bulunan proje ASM Group tarafından hayata geçirilmektedir. Bu proje apartman tipi konut projelerine ve villa sitelerine alternatif olarak geliştirilmiştir. Böylece her iki konut tipinin avantajlarını tek bir projede birleştirme düşüncesiyle tasarlanmıştır. Bu lüks yapıdaki proje içerisinde 4 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bu proje apartman tipi konut projelerine ve villa sitelerine alternatif olarak geliştirilmiştir. Böylece her iki konut tipinin avantajlarını tek bir projede birleştirme düşüncesiyle tasarlanmıştır. Bu lüks yapıdaki proje içerisinde 4 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 konutların büyüklüğü brüt 497 metrekaredir. Ayrıca bu konutların net büyüklüğü ise 350 metrekare olmaktadır. Site içerisinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Blokları bodrum katında birleştiren ve aracınızı park ettikten sonra konutunuza direkt giriş imkanı sağlayan 2 araçlık kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve spor alanı gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kendilerine ayrılmış özel bahçe alanı bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti yer almaktadır. Ayrıca gömme dolap, kiler, teras, vestiyer ve çamaşır odası gibi birçok özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Öniz Yaşam Konutları konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Etimesgut İlçesi Bağlıca Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir manzarasına sahiptir. Muhitte market, eczane ve üniversite gibi birçok alan mevcuttur. Proje alanı anayola yakın konumda olup toplu taşıma olarak otobüs kullanabilirsiniz.

Öniz Yaşam Konutları fiyatları ne kadardır?

Öniz Yaşam Konutları projesinde fiyatlar bulunduğu cepheye göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan brüt 497 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 konutların fiyatları 3 milyon 650 bin TL ile 4 milyon 300 bin TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (554) 854 73 72 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…

Exit mobile version