Kategoriler
Proje Haberleri

Onur 134 Pendik Satışa Sunuldu

Onur İnşaat firması tarafından İstanbul Pendik’te konut projesi hayat bulmaktadır. Onur 134 Pendik Konut Projesi, İstanbul İli, Pendik İlçesi, Kurtköy Mahallesinde inşa edilmektedir. Bu projede üzerinde daire satışlarına başlanmıştır. Pendik İstanbul Konut Projesi, ev sahiplerini bekliyor. Aynı zamanda projenin Haziran 2021’de teslim edilmesi planlanmaktadır.

İnşaat sektöründe yapmış olduğu projeler ile adından söz ettiren Onur İnşaat, İstanbul’da pek çok projede yapmıştır. Şimdi de Onur 134 konut projesinde daire satışlarına devam etmektedir. Pendik konut projesinin bütün detaylarını haberimizden okuyabilirsiniz. Projede yer alan daire tipleri nelerdir? Daire boyutları ne kadardır? Konut fiyatları nedir? Proje özelliklerine dair bütün bu soruların yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Pendik İlçesi, Kurtköy Mahallesinde yer alan ara alanı üzerinde inşa edilmiştir. Proje, 2 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Kurtköy konut projesindeki konut blokları katlı olacak şekilde tasarlanmıştır.

Onur 134 Pendik konut projesinde daire tipleri 2+1 ve 3+1 tip konutlardan meydan gelmektedir. 2+1 tip daireler net 135 metrekare alana sahiptir. 3+1 tip daireler ise net 145 metrekare büyülüğe sahiptir. Pendik projesinde yer alan dairelerde, ADSL, alarm sistemi, fiber internet ve görüntülü diafon yer almaktadır. Aynı zamanda daire içlerinde parke zemin, PVC doğrama ve ısıcam kullanılmıştır. Projenin yer aldığı site içerisinde asansör, kamera sistemi, güvenlik ve kapıcı bulunmaktadır. Aynı zamanda kapalı garaj, otopark, oyun parkı ve su deposu gibi olanakları da mevcuttur.

Onur 134 Pendik Daire Fiyatları Ne Kadar?

İstanbul Pendik konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve dairenin büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 475 bin TL’den başlamaktadır.

135 metrekare brüt alana sahip olan 2+1 tip dairelerin fiyatları 475 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 145 metrekare alana sahip olan 3+1 tip daireler 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Bulunuyor?

Pendik konut projesi, Kurtköy Şehli ve Sülüntepe’nin ortasında kalan bir alanda eşsiz manzaraya ve havaya sahiptir. Aynı zamanda hastane, market, pazar, eczane, okul, park gibi noktalara da yakın bir mesafede yer almaktadır. Marmaray, tramvay, Avrasya Tüneli, metro, E-5, havaalanı gibi ulaşım birimlerine de oldukça yakındır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0216 378 17 71 ve 0216 378 48 96 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız