Kategoriler
Proje Haberleri

Onur Life 180 fiyat listesi 2021

İstanbul Anadolu Yakası, Pendik ilçesi, Kurtköy Mahallesi’nde Onur Life 180 projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Onur İnşaat firması imzası ile inşa edildi. Projede daire fiyatları ne kadar? Kaç tip daire mevcuttur? Onur Life 180 fiyat listesi nedir? Soruların cevabına haberiminiz devamında ulaşabilirsiniz.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Konut projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Projede yer alan bloklar on altı katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Proje bünyesinde 180 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede daire özellikleri neler?

Söz konusu olan projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Onur Life 180 projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilmiş durumda. Konutlar 52 metrekare ile 195 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Onur Life 180 fiyat listesi

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiştir.

Onur Life 180 projesindeki brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 420 bin TL’den başlıyor. Daire fiyatları 475 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Proje nerede yer alıyor?

Bahsi geçen konutlar Sülüntepe Mahallesi’nde inşa edildi. Onur Life 180 projesi Uhut Sokak’ta yer alıyor. Yaşamın başladığı konut projesinde yapı Kullanmaz İzin Belgesi de alınmıştır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0216 378 17 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için lütfen tıklayınız.