Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Onur Park Life 0.64 faiz ile satışta

Onur Park Life konut projesi, Onur Çimento A.Ş’nin imzasıyla İstanbul ili, Esenler ilçesinde yükseliyor. Tarihi indirim kampanyasında yer edinen proje, yüzde 10 peşinat, 180 ay vade ve 0,64 faizli düşük kredi imkanlarıyla yeni ödeme planını sundu.

Onur Park Life proje özellikleri

İstanbul’un merkezinde yer alan konut projesi, Onur Çimento A.Ş’nin 60 yıllık deneyimlerini alıcılarla buluşturuyor. Orta-üst gelirlinin hedeflendiği projede 46 bin 800 metrekarelik alan dikkat çekmektedir. Toplam üç etap üzerinden hayat bulan Onur Park Life, ilk etabını geçtiğimiz yıl 2019’da tamamladı. İkinci etabını bu yıl tamamlayacak olan konut projesi, son etabı için 2021 yılını hedefliyor. Kat yüksekliklerinde değişiklik gösteren binalar toplamda 9 bloktan oluşmaktadır. 718 dairenin bulunduğu yapılarda ayrıca, 231 adet ticari ünite bulunuyor.

Daire seçeneklerinin 2+1 ve 3+1 olarak satışa çıktığı projede; 2+1 dairelerin metrekaresi 132 ila 152 metrekare arasında değişirken, 3+1 dairelerin metrekaresi 184 ila 253 metrekare arasında değişmektedir.

Projede yer alan sosyal donatılar

Onur Park Life projesi altında gerçekleştirilen sosyal alanlar, yaşam sakinlerini mutlu ve huzurlu atmosfer ile tanıştırıyor. 3 adet kapalı yüzme havuzu, kreş, fitness merkezi, squash sahası, spor salonu, spa ve Türk hamamı ile dikkat çeken alanlara ek olarak; sauna, tenis kortları, basketbol ve voleybol sahası eklenmiştir. 7/24 güvenlik personelinin aralıksız çalıştığı site içerisi ve çevresinde her türlü yabancıya karşı korunma sağlanır. Ayrıca kapalı otopark alanları sayesinde araçlar için tam güvenlik sistemi oluşturulmuştur.

Onur Park Life konut projesi, E-80 otoyoluna birkaç yüz metre mesafede bulunuyor. Yapımı devam eden metro durağına yalnızca 200 metre uzaklıkta yer almaktadır. Yakın çevresi içerisinde, Akbatı AVM, İstinye Üniversite Hastanesi ve Elitum Cerrahi Tıp Merkezi gibi önemli kuruluşlar görülebilir. Bahçeşehir bölgesindeki özel kolejlere yakınlığı ile bilinen konutlar, yaşam sakinlerine kazandırmaya devam ediyor.

Projede yer alan daire fiyatları

B konut segmenti üzerinden hayat bulan konutların minimum açılış fiyatı 845 bin TL olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu fiyatların 2 milyon TL’ye yükseldiği görülebilir. 2+1 dairelerin metrekare hesabı 6 bin 402 TL’den, 3+1 dairelerin metrekare hesabı ise 5 bin 054 TL’den yapılıyor. 31 katlı konut projesinden ev sahibi olmak şimdilerde aktif kampanya sayesinde çok daha kolay. Yüzde 10 peşinat ile 180 ay vadeli, 0,64 faiz oranlı kredi destek paketlerinden yarar sağlayabilirsiniz.

Detaylı bilgi için: 0 850 470 16 61 /[email protected]