Kategoriler
Proje Haberleri

Opiza Tower Organik İnşaat güvencesiyle yükseliyor!

Opiza Tower konutları, “Artvin’in en prestijli projesi” sloganı ile şehrin merkezinde yükselmektedir. Lansman satışları başlayan bu daireler, oda sayılarına ve büyüklüklerine göre şu şekilde sıralanır:

1 + 1 Odalı daireler brüt 55 metrekare, net ise 45 metrekaredir. 2 + 1 Odalı daireler brüt 58 metrekare net ise 48 metrekaredir. Ayrıca brüt 88, net ise 72 metrekare 2+1 tip dairelerde mevcuttur. 3 + 1 Odalı daireler brüt 142 metrekare, net ise 115 metrekaredir. Ayrıca brüt 147 metrekare, net ise 115 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler de yer almaktadır. Ayrıca proje brüt 142 metrekarelik bazı dairelerin net kullanım alanı 120 metrekare olacak şekilde tasarlanmıştır.

Bu dairelerden 1 + 1 ve 2 + 1 odalı olanlar tek banyoya sahiptir. 3 + 1 odalı daireler ise ebeveyn banyosundan dolayı çift banyo bulunmaktadır. Bununla birlikte tam 24 saat boyunca aktif olan güvenlik ve kapıcı hizmeti ile birlikte 1000 m2 kapalı otopark, egzersiz alanları ve kapalı spor salonu da sitede yer almaktadır. Organik İnşaat şirketi, bu projesi sayesinde iş deneyimini ve ustalığını yine göstermiştir.

Opiza Tower nerede yer alıyor?

Bu konutlar, Artvin’in merkezi mahalleleri arasında olan Yeni Mahalle’dedir. Kaynar Sokak üzerinde olan proje arazisi, pek çok okul ile en fazla 5 – 10 dakikalık mesafeye sahip olmaktadır. Bu okullar ise Artvin Sosyal Bilimler Lisesi, Yenimahalle Ortaokulu ve İbn-i Sina Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi’dir. Emniyet Camii ve Yeni Mahalle Aile Sağlığı Merkezi’ne ulaşmak ise en fazla 15 dakika sürmektedir. Çoruh Nehri’ne de yakın olan Opiza Tower, Artvin’in nezih ve sakin bir bölgesinde yer alır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Artvin – Merkez satılık daireler arasında en konforlu ve en çeşitli konut seçeneklerini alıcıya sunan bu projedeki yaklaşık fiyatlar şöyledir:

1 + 1 Odalı dairelerin satışları tamamlanmış durumdadır.

60 metrekare büyüklüğe sahip 2 + 1 Odalı dairelerin fiyatları 278 bin TL’den başlamaktadır.

142 metrekare büyüklüğe sahip 3 + 1 Odalı dairelerin fiyatları 588 bin TL’den başlamaktadır.

145 metrekare büyüklüğe sahip 3 + 1 dairelerin fiyatları ise 720 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca Opiza Tower satılık daire fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için 0532 554 43 42 numarasına ulaşmak mümkündür.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version