Kategoriler
Proje Haberleri

Optimist Residence ödeme seçenekleri

İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe semtinde, Mist İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Optimist Residence projesi, 13 bin 400 metrekare arsa inşaat alanına sahip.

550 konut ve 56 ticari alandan oluşan projede, 3 blok bulunuyor. 1+0’dan 4+1’e kadar konut tiplerinin bulunduğu projede, daire büyüklükleri 56 metrekare ila 166 metrekare arasında değişiyor. Projenin Aralık 2019’da sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Konut fiyatlarının 500 bin TL’den başladığı projede, firma bünyesinde 60 aya kadar sıfır faizle ödeme yapabilmek mümkün.

Projede açık ve çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, SPA, kreş, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, yürüyüş parkuru, süs havuzu, güneşlenme terası, masa tenisi ve bilardo gibi sosyal donatı olanakları mevcut.

Marmaray ve Kadıköy-Kartal metrosunun kesişme noktası olan Ayrılık Çeşmesi durağına 150 metre, Uzunçayır metrobüs ve Ünalan metro kesişim noktasına 200 metre uzaklıktaki proje, Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne birkaç dakika uzaklıkta yer alıyor.

Optimist Residence projesi, Fikirtepe Mah. Yıldırım Sok. No: 40 Kadıköy/İstanbul adresinde yer alıyor.

Telefon: 444 30 67