Kategoriler
Proje Haberleri

Optimist Residence satışları devam ediyor

Optimist Residence projesi İstanbul ili Kadıköy ilçesinde Fikirtepe Mahallesi’nde yer alıyor. Kadıköy’ün göbeğinde yer alan ve 13 bin 400 metrekarelik bir arsa üzerinde konumlanan proje Mist İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje “yaşayan AVM” anlayışı ile tasarlanmış olan Optimist Residence projesi üç blokta konumlanmış 554 adet daire seçeneği ile satışa sunulan proje sakinlerini rezidans hizmeti ile buluşturuyor.

Optimist Residence özellikleri 

Dünyadaki önde gelen mimarlık firmalarından bir tanesi olan RMJM’nin tasarladığı proje hem geleneksel Türk mimari yapısını hem de modern çağın gerekliliklerini bir araya getiriyor. Türkiye sınırları içerisinde ilk defa hayata geçirilen dikey bahçelerle bezenmiş olan Optimist Residence konutları aynı zamanda eşi benzeri bulunmayan bir İstanbul manzarasına sahiplik yapıyor. Proje sakinlerine açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kreş, spa ve sauna gibi rezidans hizmetleri ile konforlu bir yaşam vadediyor.

Konutlarla iç içe bir şekilde yer alan Optimist AVM’nin bünyesinde ise 56 adet mağaza bulunuyor. Projenin bünyesinde bulunan 554 adet dairenin tavanları 3.15 metre yükseklik ile ferah bir yaşam alanı sunuyor. Optimist Residence projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire opsiyonları bulunuyor.

Projede fiyatlar ne kadar?

Projede fiyat aralığı ise 760 bin TL ile 1 milyon 958 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Dairelerde merkezi ısıtma kullanılıyor ayrıca dairelerin ısı ve ses yalıtımı yapılmış. 7/24 güvenlik hizmeti sunan projenin bünyesindeki dairelerde ADSL alt yapısı yer alıyor. 62 metrekareden başlayan 1+0 stüdyo dairelerin satışları tamamlanmış durumda.  Projede 1+1 tip dairelerin fiyatları 760 bin TL ile 1 milyon 100 bin TL arasında değişiyor. 2+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 150 bin TL ile 2 milyon TL arasında değişiyor. Projedeki 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 958 bin TL’den başlıyor. Dairelerin anahtar teslimlerinin ise 2021 yılı Mart ayı içerisine yapılması planlanmaktadır. 

7/24 Yaşayan AVM Konsepti ile İstanbul’un ritmini tutuyor

İstanbul’un kalbinin attığı Kadıköy’de bulunan Optimist Residence alıcılarına şehrin merkezinde bir yaşam imkanı sunuyor. Proje kültürel etkinliklerin ve toplu taşımanın buluştuğu Kadıköy’de yer alıyor. Metrobüs durağına 1 dakika, metro durağına 5 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika ve Avrasya Tüneli’ne ise 3 dakika uzaklıkta bulunuyor. Aynı zamanda deniz ulaşım araçlarına, TEM otoyolu ve E-5’e yakın mesafede bulunan proje ulaşım için alıcılarına kolaylık sağlıyor.

Proje 7/24 hizmet veren AVM konsepti ile sakinlerine restoran, kafe, mağaza ve eğlence merkezi gibi imkanlar sağlıyor. Proje ayrıca konforlu ve renkli bir yaşam da vadediyor.

Diğer proje haberleri için tıklayınız.

Exit mobile version