Kategoriler
Emlak Haberleri

Optimist Residence’ta satışlar başladı

Mist İnşaat tarafından İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Fikirtepe mahallesinde hayata geçirilen Optimist Residence projesinde lansman öncesi satışlar başladı.

13 bin 400 metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen Optimist Residence Fikirtepe projesi 3 blokta toplam 550 adet daire ve 56 adet ticari üniteden meydana geliyor.

1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olmak üzere toplam beş farklı tip daire seçeneğine yer verilen Optimist Residence Fikirtepe projesinde yer alan en küçük daire büyüklüğü 56 metrekare olarak tasarlanırken en büyük daire alanı ise 166 metrekare olarak tasarlandı.

9, 18 ve 22 katlı konut bloklarından meydana gelen Optimist Residence projesinin 2019 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi beklenmektedir.

Optimist Residence fiyatları ne kadar?

Optimist Residence projesinde yer alan satılık dairelerin fiyatları 500 bin TL’den başlıyor. Projede 60 ay vade ve sıfır faiz ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

İstanbul, Kartal, Fikirtepe’de yer alan Optimist Residence projesi Ayrılık Çeşmesi durağına 150 metre, Uzunçayır metrobüs ve Ünalan metro kesişim noktasına ise 200 metre mesafede yer alıyor.

RMJM tarafından tasarlanan Optimist Residence projesinin tanıtım ofisi Fikirtepe Mahallesi, Yıldırım Sokak, No: 40 Kadıköy/ İstanbul adresinde yer alıyor.

Optimist Residence Fikirtepe projesinde açık yüzme havuzu, masa tenisi, bilardo, yoga ve pilates alanı, sağlık/dinlenme merkezi, sauna, Spa, buhar odası, güzellik salonu, Lounge Club, Club House, toplantı odası, güneşlenme terasları, süs havuzu gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 444 30 67

Tasinmazhaber.Com