Kategoriler
Proje Haberleri

Optimum Gardens hemen teslim

İstanbul iline bağlı bulunan Pendik ilçesinde Optimum Gardens projesi hayata geçirildi. Söz konusu olan proje isminden de anlaşılacağı gibi Optimum Yatırım Gelişme imzası ile yaşama kazandırıldı. Projede yer alan konutların çalışmaları tamamlandı. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje bu yönü ile bulunduğu bölgedeki diğer projelerden sıyrılıyor.

Söz konusu olan proje hemen teslim durumunda barındırdığı konutları sayesinde beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekiyor. Ayrıca Optimum Gardens projesi zaman sıkıntısı olan konut alıcılarına avantaj sağlıyor.

Projede yer alan bloklar sekiz katlı olacak şekilde tasarlandı. Bahsi geçen proje bünyesinde 191 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Aile yaşamına uygun bir şekilde inşa edilmiş olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Optimum Gardens projesinde yer alan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde inşa edilmiş durumda. Söz konusu olan projedeki 1+1 konutlar 72 metrekare, 2+1 konutlar ise 115 metrekare olarak tasarlandı. Bahsi geçen projedeki 3+1 konutlar ise 145 metrekare olarak alıcılarına sunuluyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki konutların fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirildi. Optimum Gardens projesinde yer alan 1+1 konutlar 380 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen 2+1 konutlar ise 520 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projedeki 3+1 konutların fiyatları ise 705 bin TL’den başlıyor.

Konutlar Yenişehir Mahallesi Akyaka Sokak’ta konumlandırılmış durumda.

Bahsi geçen projedeki konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0212 948 94 35