Kategoriler
Proje Haberleri

Optimum Gardens konutları hemen teslim

İstanbul iline bağlı bulunan Pendik ilçesinde Optimum Gardens projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Optimum Yatırım Geliştirme firması imzası ile yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Geniş ve renkli peyzaj alanları ile dikkat çeken proje hemen teslim durumundaki konutları ile ilgi görüyor. Söz konusu proje bu kapsamda beklemek istemeyen alıcılara kolaylık sağlıyor. Bahsi geçen proje zaman sıkıntısı olan alıcılar için de avantaj sağlıyor.

Projede yer alan konutlar sekiz katlı bloklardan meydana geliyor. Optimum Gardens projesi bünyesinde 191 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise dairelerin tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Optimum Gardens projesinde yer alan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilmiş durumda. Projede bulunan konutların büyüklükleri ise 72 metrekareden başlıyor. Bahsi geçen projede inşa edilmiş olan konutların en büyüğü ise 145 metrekare olarak hayata geçirilmiş durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında hayata geçirilmiş olan konutların fiyatları daire tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Söz konusu olan projedeki 1+1 konutların fiyatları 380 bin TL’den başlıyor. Optimum Gardens projesinde bulunan 2+1 daire tipindeki konutlar ise 520 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan 3+1 daire tipindeki konutlar ise 705 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projedeki konutların çalışmaları 2018 yılı içerisinde tamamlandı. Konutlar hemen teslim durumunda.

Telefon: 0216 378 85 85