Kategoriler
Proje Haberleri

Optimum Meydan Kurtköy’de yükseliyor

İstanbul ilinin Pendik ilçesinde Optimum Meydan projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje Optimum Yatırım Geliştirme firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Proje, isminden de anlaşılacağı gibi Kurtköy mevkiinde inşa ediliyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen projede çalışmaların bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Bölgede birçok açıdan öne çıkan proje toplamda 6 bin 500 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Optimum Meydan projesi bünyesinde 114 adet konut barındıracak şekilde hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje iki bloktan meydana geliyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Bahsi geçen projedeki konutlar lokasyon itibariyle ilgi görüyor. Optimum Meydan projesi Yenişehir Mahallesi, Akyaka Sokak No:15’te konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde tasarlanmış durumda. Optimum Meydan projesinde bulunan konutlar 1+1’den 3+1’e kadar değişiklik gösterecek şekilde yaşama kazandırılıyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise 40 metrekare ile 100 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları söz konusu olan dairelerin büyüklüklerine ve konutların tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Optimum Meydan projesinde yer alan 1+1 daire tipindeki konutların fiyatları 259 bin TL’den başlıyor. Söz konusu olan proje kapsamında inşa edilmekte olan 2+1 tipteki konutlar ise 399 bin TL’den başlayarak alıcılarına sunulmakta. Projedeki 3+1 konutlar 315 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Konutlardan 1,5+1 tiptekilerin fiyatları ise 319 bin TL’den başlıyor.

Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projedeki konutların 2019 Aralık’ta teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 02163788583