Kategoriler
Proje Haberleri

Optimum Meydan teslim tarihi

İstanbul’un Anadolu yakasındaki Pendik ilçesinde, Optimum Yatırım Geliştirme firması tarafından inşa edilen Optimum Meydan konut projesi, toplam 6 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Toplam 114 adet daireden oluşan konut projesinde, 2 adet blok mevcut durumda. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daireler bulunuyor. Projedeki 1+1 daireler net 40 ila 45 metrekare, 2+1 daireler net 75 ila 80 metrekare, 3+1 daireler ise net 95 ila 100 metrekare büyüklüklerde tasarlanarak alıcıya sunuluyor.

Yüzde 75’i satılmış durumdaki konut projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Optimum Meydan konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 259 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 399 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Konut projesindeki 3+1 daireler 315 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor ve konut projesindeki 1,5+1 tipteki dairelerin fiyatları ise 319 bin TL’den başlıyor.

Konut projesinde yüzde 10 peşinat vererek yüzde 15 olarak 2 ara ödeme yapılıyor, kalan kısım da 0,98 oranla 120 ay vadelendirilebiliyor.

Optimum Meydan konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi ve kafe gibi sosyal donatı olanakları var.

Asansörlü olan konut projesinde ebeveyn banyosu da yer alıyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor. Proje, aile yaşamına uygun olarak inşa ediliyor.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Konut projesi, İstanbul’un gelişim gösteren bölgelerinden Kurtköy’de inşa ediliyor. Proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na, Kurtköy Anadolu Lisesi’ne, Kurtköy Pendik Bağlantı Yolu’na ve Teknopark İstanbul gibi yerlere kolay ulaşılabilen bir konumda.

Optimum Meydan konut projesi, Yenişehir Mah. Akkaya Sok. No: 15 34912 Pendik/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili bütün detaylı bilgilere 0216 378 85 83 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün.