Kategoriler
Emlak Haberleri

Optimum Meydan’da yüzde 10 indirim

Optimum Meydan projesinden daire sahibi olmak isteyenleri indirim fırsatları bekliyor. Satışların başlaması ile ilginin arttığı Optimum Meydan projesinden daire sahibi olmak satış ofisine uğramanız yeterli oluyor.

İstanbul’un inşaat sektörü konusunda önde gelen bölgelerinden biri olan Kurtköy’de inşa edilen Optimum Meydan projesinde 114 tane konut bulunuyor. Projenin yükseldiği alan ise 6 bin 500 metrekare büyüklüğe sahip.

Lansman öncesi ön satış fiyat avantajı sunulan Optimum Meydan projesinde daire fiyatları ise 249 bin TL’den başlıyor. Ön satış fiyatları ile satışa sunulan sadece 30 daireden ibarettir.

Aralık 2019 tarihinde tamamlanarak teslim edilmesi beklenen Optimum Meydan projesinde 1+1 daireler 249 bin TL’den, 2+1 daireler ise 424 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Optimum Yatırım Geliştirme tarafından hayata geçirilen Optimum Meydan Kurtköy projesi 2 blokta toplam 114 adet daireden meydana geliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde daire seçeneklerinden meydana geliyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı’na, Kurtköy Anadolu Lisesi’ne, Kurtköy Pendik Bağlantı Yolu’na yakın mesafede olan Optimum Meydan Kurtköy projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Tel: 0216 378 85 83