Kategoriler
Proje Haberleri

Oranj Yapı Casa Villa lansman fiyatlarıyla satışta

Oranj Yapı Casa Villa projesi modern mimari yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Silivri İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Oranj Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde birbirinden bağımsız 6 adet müstakil havuzlu villalar bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde birbirinden bağımsız 6 adet müstakil havuzlu villalar bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 290 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 255 metrekare olmaktadır. Her bir villa 500 metrekarelik alan içerisinde yer almaktadır. Projede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya özel 2 araçlık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca müstakil açık yüzme havuzu ve spor alanı bulunmaktadır.

Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca barbekü, beyaz eşya, çamaşır odası, gömme dolap, kiler, klima, mobilya, spot aydınlatma ve vestiyer gibi birçok özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Konutlarda hırsız alarmı ve yangın alarmı mevcuttur.

Oranj Yapı Casa Villa konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Silivri İlçesi Ortaköy Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar deniz ve park & yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Oranj Yapı Casa Villa fiyatları ne kadardır?

Oranj Yapı Casa Villa projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 290 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 3.250.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 240 42 43 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…