Kategoriler
Proje Haberleri

Ordu Güzelyalı Konakları Haziran 2022’de Teslim

Ordu Güzelyalı Konakları villa projesi Ordu İli, Altınordu İlçesi, Güzelyalı Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Altınordu konut projesi Tenteoğlu İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Haziran 2022 tarihinde teslim edilmesi planlanan villaların satışları ile birlikte inşaat çalışmaları da devam etmektedir. Peki projede yer alan villa özellikleri neler? Konut fiyatları ne kadar? Konut alıcıları bu soruların cevabını merak etmektedir. Bütün bu soruların cevabı ve daha fazlası haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

Altınordu konut projesi 2 dönüm arazi içerisinde hayata geçirilmektedir. Konut projesi 4 katlı üç adet forleks villadan meydana gelmektedir. Villaları denize sıfır bir konuma yerleştirilmiştir. Aynı zamanda villaların her birinin kendi bahçesi ve havuzu bulunmaktadır. Ultra lüks ve kaliteli yapı malzemeleri ile inşa edilen konutların 2022 yılında bitmesi planlanmaktadır.

Ordu Güzelyalı Konakları villa projesinde tek tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Villalar 5+2 tip olarak tasarlanmıştır Aynı zamanda brüt 365 metrekare alana sahiptirler. Ordu’nun en prestijli inşaat firması tarafından hayata geçirilen proje lüks mimarisi ve sosyal olanakları ile büyük beğeni toplamaktadır.

Ordu Güzelyalı Konakları Fiyat Listesi Nasıl?

Konut projesinde yer alan villaların fiyatları lansmana özel fırsatlarla oluşturulmuştur. Bu kapsamda satışları devam eden 5+2 villaların fiyatları 4 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi, Güzelyalı, 100.Sk. No:18i, 52100 Altınordu/Ordu adresinde yer almaktadır. Aynı zamanda denize sıfır konumlandırılan proje market, park, sosyal alanlar, toplu ulaşım gibi noktalara da yakın mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 444 18 52 ve 0533 525 52 52 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version