Kategoriler
Proje Haberleri

Ordu Life 2 Anahtar Teslim Daireler Satışta

Ordu Life 2 konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Ordu’nun Altınordu İlçesinde yükselen proje Akdemir İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir.  Konut projesi iki konut bloğundan meydana gelmekte ve proje kapsamında ticari birimlerde yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Altınordu İlçesi Cumhuriyet Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje iki konut bloğundan meydana gelmekte olup lüks dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda Ordu Life 2 kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içleri görüntülü diafon, spot aydınlatma, Amerikan mutfak gibi özelliklere sahiptir. Site içerisinde ise otopark ve oyun parkı bulunmaktadır.

Altınordu konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 2+1 ve 3+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda 2+1 tip daireler 80 metrekare, 3+1 dubleks tip daireler ise 120 metrekare alana sahiptir. Daireler anahtar teslim aşamasında olmakla birlikte inşaat ve satışlar devam etmektedir.

Ordu Life 2 konumu ve fiyatları hakkında

Ordu Life 2 konut projesi, Altınordu Cumhuriyet Mahallesinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje konumu itibariyle park, market, pazar gibi noktalara yakın mesafededir. Ulaşım noktalarına yakınlığıyla da toplu taşıma sıkıntısı yoktur.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 80 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 349 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 120 metrekare alana sahip 3+1 dubleks daireler ise 449 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0452 233 11 37 ve 0546 295 34 33 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version