Kategoriler
Proje Haberleri

Orion Konutları Çiğdem Projesinde Oturum Başladı

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çiğdem Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Okman İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Orion Konutları Çiğdem konut projesinde oturum başlamıştır. Aynı zamanda dairelerin satışları da devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Ankara konut projesi Çiğdem Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Tek bloklu site içerisinde yer alan konut projesinde toplam 40 daire bulunmaktadır. Bunların yanı sıra proje, doğayla iç içe bir yaşam fırsatı sunmaktadır.

Orion Konutları Çiğdem konut projesinde dört tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri 1+1, 2+1 ,3+1 dubleks ve 4+1 dubleks tip konutlardan meydana gelmektedir. 1+1 tip daireler brüt 62 metrekare, 4+1 tip daireler 216 metrekare büyüklüğündedir. Aynı zamanda 2+1 tip dairelerin büyüklükleri de 106 metrekare ile 121 metrekare arasında değişmektedir.

Çiğdem konut projesinde yer alan dairelerde oturma grubu, masa, TV sehpası ve yatak odası takımı bulunmaktadır. Aynı zamanda bulaşık makinesi, ankastre set, buzdolabı, çamaşır makinesi ve televizyon da dairelerin içerisinde yer alan olanaklardır. Site aidatları son dere düşük olup, daire içlerinde özel tasarım dolaplar ve depolama sistemleri kullanılmıştır. Aynı zamanda her daire için açık ve kapalı otopark imkanı da bulunmaktadır.

Orion Konutları Çiğdem Daire Fiyatları Ne Kadar?

Ankara konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları bulundukları kata ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 620 bin TL’den başlamaktadır.

62 metrekare büyüklüğündeki 1+1 tip daireler 620 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

2+1 tip dairelerin fiyatları daire büyüklüğüne göre değişmektedir. Bu kapsamda dairelerin fiyatları 790 bin TL ile 980 bin TL arasında değişmektedir.

216 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler 1 milyon 630 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Ankara konut projesi, lokasyonu itibariyle şehrin içerisinde ama bir o kadar da şehrin yoruculuğundan uzak bir konumda yer almaktadır. Ormanın yanı başında yer alan proje, Çukurambar’a 2 dakikalık mesafede yer almaktadır. Aynı zamanda Taurus AVM’ye 3, ODTÜ’ye 5, Armada AVM’ye de 10 dakikalık mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0312 417 33 96 ve 0312 425 29 40 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version