Kategoriler
Emlak Haberleri

Orizapark projesinde satışlar devam ediyor

Orizapark konut projesi Antalya’nın en sevilen Konyaaltı ilçesinde yükseliyor. Akdeniz’in tüm güzelliğiyle iç içe yaşayabileceğiniz, modern ve şık yapılardan ev sahibi olmak için gecikmeyin.

Orizapark proje özellikleri

Konyaaltı’nın panoromik görüntüleriyle sizi baş başa bırakan konutlar, kişileri klişeleşmiş ev anlayışından uzaklara götürüyor. Güneşi, denizi ve yemyeşil peyzajıyla birlikte, yaşam sakinlerinin 7/24 hizmetine koşan ekipler yüzleri güldürmeye devam etmektedir.

Çağdaş mimari yapısıyla dikkat çeken yapılarda toplam daire sayısı 63’tür. Hemen anahtar teslimi ile yaşamın başladığı Orizapark projesi, 9 katlı güzelliğiyle ilgiyi kısa sürede üzerine topluyor. N.Işık-Kirazlar İnşaat’ın iş birliğiyle ortaya çıkarılan eşsiz yapılarda daire tipleri 2+1 ve 3+1 arasında değişmektedir. 2+1 dairelerin metrekaresi 135 ila 154 metrekare, 3+1 dairelerin metrekaresi ise 162 metrekareden satışa çıkmıştır.

Projede yer alan sosyal donatılar

Orizapark konutlarında açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna bulunmaktadır. Sosyal alanların özel aydınlatmaları yapılırken, iklimlendirme otomasyon sistemleri sayesinde evler dört mevsimde de kişilerin yaşam alanını koruyor. Peyzaj düzenlemesinin son derece önemsendiği alanlarda otomatik sulama, ışık ve harekete duyarlı dış alan aydınlatmaları bulunmaktadır.

Aynı zamanda yüzde 100 yedekli tam güç jeneratör sayesinde saatlerce elektrik kesintisine maruz kalmayacaksınız. Su arıtma sisteminin bulunduğu konutlar, her blokta 2 olmak üzere toplamda 6 asansörle birleştirilmiştir. 7/24 güvenlik personelinin aktif olarak yaşam sakinlerini koruduğu alanda teknik servis hizmeti de bulunuyor. Kameralı güvenlik sistemlerinin aralıksız çalıştığı alan içi ve dışında, kişiler isteğe göre dairelerinde ne olup ne bittiğini kameralar sayesinde öğrenebilir.

Araçlar için geliştirilen kapalı otopark ile hiçbir aracın yakıcı güneşin altında yanmasına izin verilmez. Girişlerin otomatik geçiş sistemine tabi tutulduğu alanda, otopark içlerinde elektrikli otomobiller için getirilen şarj ünitelerinin varlığı da unutulmamalı. Ayrıca tüm tehlikelere karşı sizleri ve ailenizi koruyan doğalgaz, duman ve yangın dedektörleri aralıksız çalışmaya devam eder. Bununla birlikte herhangi bir yangın ihtimalinde merkezi yangın ihbarı uyarı sistemi kısa sürede tehlikeyi yetkililere ulaştırır. Tasarımda yer alan zemin katlara özel bahçelerin olması ise yine dikkat çekici bir detay olarak göze çarpıyor.

 

Orizapark konutları nerede?

Orizapark merkez ofisine ulaşmak için; Teomanpaşa Cad. İçen Apt. Bürokat No: 20/18 ANTALYA / Türkiye adresine gitmeniz gerekiyor. Bununla birlikte +902422140938 hatlı numarayı arayabilir veya [email protected] mail adresinden detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.