Kategoriler
Proje Haberleri

Orka Life 2 fiyat

Kocaeli iline bağlı bulunan Başiskele ilçesinde Orka Life 2 projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Orka Group ve Mamikler İnşaat firmalarının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa edilmekte olan konutlar toplamda 46 bin metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Orka Life 2 projesi bünyesinde 304 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Orka Life 2 projesinde bulunan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar değişiklik gösterecek şekilde inşa ediliyor. Bahsi geçen projedeki daire ve dükkanların büyüklükleri ise 67 metrekare ile 273 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Orka Life 2 projesinde bulunan 1+1 konutların fiyatları 256 bin TL olarak belirlenmiş durumda. Söz konusu olan 2+1 dairelerin fiyatları ise 360 bin TL olarak belirlendi. Projede yer alan 3+1 daire tipindeki konutlar 590 bin TL ile 737 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Bahsi geçen konutlardan 4+1 olanlar ise 706 bin TL ile 744 bin TL arasında değişiklik gösteren fiyatlar ile alıcılarına sunuluyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Paşadağ Mahallesi’nde inşa ediliyor. Orka Life 2 projesi Ulus Caddesi’nde konumlandırılmış durumda.

Bahsi geçen konutların 2020 yılının Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0262 344 43 46