Kategoriler
Proje Haberleri

Orka Life 2 satışa sunuldu! Proje özellikleri neler?

Kocaeli Başiskele konut projesi Orka Homes & Mamikler İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Kocaeli İli, Başiskele İlçesi, Paşadağ Mahallesi’nde inşa edilen Orka Life 2 konut projesinde daire satışları da devam etmektedir. Konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Başiskele Paşadağ Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Projenin ilk etabının teslimi yapılmış olup, 2.etabında inşaat çalışmaları ve daire satışları devam etmektedir. Proje kapsamında toplam 341 adet konut bulunmaktadır. Konut projesinin yükseldiği site içerisinde açık-kapalı yüzme havuzları, fitness salonu gibi sosyal donatılar yer almaktadır. Ayrıca Türk hamamı, buhar odası, şok odası, spor salonuları, yürüyüş parkurları, oyun alanları, cafe ve restoran gibi olanaklar da mevcuttur. Bunların yanı sıra günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacak iş yerleri ve otoparkları da site içerisinde yer almaktadır. Site 7/24 güvenlik kameralarıyla izlenmekte olup, site girişindeki kontrol uygulamalarıyla güvenli bir yaşam sunmaktadır.

Zengin sosyal olanaklara sahip Orka Life 2 konut projesinde altı tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 1+1, 2+1, 3+1 normal, 3+1 bahçe dubleks, 4+1 normal ve 4+1 bahçe dubleks tip dairelerden oluşmaktadır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri 49 metrekare ile 273 metrekare arasında değişmektedir.

Orka Life 2 Daire Fiyatları Ne Kadar?

Kocaeli konut projesinde satışları devam eden 4+1 tip dairelerin fiyatları 972 bin TL’den başlayarak 1 milyon 246 bin TL’ye kadar çıkmaktadır. Ayrıca daire satışlarında pazarlık payı ve uygun ödeme seçenekleri de sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Orka Life 2, Kocaeli’nin yedi yıldızlı kenti Başiskele’nin, bütün güzelliklerini içeren şirin beldesi Yuvacık’ta yer almaktadır. Aynı zamanda konumu itibariyle ihtiyaç duyulan noktalara yakın mesafede konumlandırılmıştır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0262 344 43 46 ve 0536 991 57 59 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…