Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Ormanköy Çarşı projesindeki ticari ünitelere ön talep başladı

Sağlıklı ev konseptiyle duyurulan ve büyük yeşil alanlarıyla birlikte ilgi toplayan Ormanköy Çarşı projesindeki dairelerin ardından ticari alanlar için de ön talep toplanmaya başladı. Etki alanında 2 milyon potansiyel müşterisi bulunan mağaza ve dükkânlara ödeme seçeneği olarak 120 ay vade imkânı sunuluyor.

İstanbul’un Çekmeköy ilçesine konumlandırılan projede 70 adet ticari ünite bulunuyor. Ticari alanların büyüklükleriyse 68 metrekare ile 450 metrekare arasında değişiyor.

Söz konusu proje, eğitim kurumlarına 10 dakikalık mesafede bulunuyor.

Proje alanından metro istasyonuna 2 dakikada ulaşım imkânı sunan proje, Kuzey Çevreyolu bağlantılarına 5 dakikalık; Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 25 dakikalık, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 20 dakikalık; Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne ise 20 dakikalık mesafelerde yer alıyor.

Çevresinde 200 bin kişi yaşıyor

Ormanköy Çarşı projesi, açık hava ticaret merkezi niteliğine sahipken projedeki dükkân ve mağazaların yürüme mesafesinde yaklaşık 200 bin kişi yaşıyor. Araç ve insan trafiğinin yoğun olduğu bölgede kurulan ticari alanlar, Alemdağ Caddesi üzerinde bulunuyor.

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, cadde mağazacılığına olan ilginin önümüzdeki dönemlerde de süreceğine işaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz “Ormanköy projemizin içinde yer alan Ormanköy Çarşı, İstanbul’un en yeni, en dinamik ve sağlıklı ev konseptine en yaraşır alışveriş ortamını hem ziyaretçilerine hem de perakende sektörüne sunmuş olacak. Bölgenin ilk planlı mağaza karması olma özelliğine sahip Ormanköy Çarşı ile cadde mağazacılığına yeni bir bakış açısı sunmak istedik.” ifadelerini kullandı.

“Bir numaralı çekim merkezi”

Söz konusu bölgenin nitelikli göç aldığını ve genç nüfusa hitap ettiğini dolayısıyla ticari ünitelerin büyük potansiyel taşıdığını kaydeden DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı, Alemdağ Caddesi’ni “Bir numaralı çekim merkezi” olarak nitelendirdi.

Ziya Yılmaz “Alemdağ Caddesi, son yıllarda ciddi bir insan trafiğine sahne oluyor. Bu açıdan bakıldığında, Ormanköy Çarşı çatısı altındaki ticari üniteler, özellikle yatırımcılar ve perakende sektörü açısından büyük potansiyel taşıyor. Özellikle beyaz yakalı ve alım gücü yüksek bir kesimin yaşadığı bu bölge, nitelikli göç alması ve genç bir nüfusa hitap etmesi nedenleriyle de önümüzdeki dönemin bir numaralı çekim merkezi olmayı sürdürecek.” açıklamalarında bulundu.

Ormanköy Çarşı ön talep topluyor