Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Ormanköy Çekmeköy Ormaniçi etabı ön talep topluyor

Emlak Konut GYO güvencesi ile Dap Yapı tarafından İstanbul, Anadolu Yakası, Çekmeköy İlçesi’nde hayata geçirilecek olan  Ormanköy Çekmeköy projesi içerisinde yer alan  Ormaniçi bölümü için ön talep toplamaya başladı. Koronavirüs salgını nedeniyle sağlıklı ev konseptinde tasarlanan projenin ilk fiyat avantajlarından yaralanmak için projenin web sitesinde yer alan ön talep formunu doldurarak başlamak mümkün olabiliyor.

Sağlıklı Ev konsepti ile tasarlanan projenin, hem proje alanı, hem mimari yapısı, hem de yatırım potansiyeli ile farklı bir proje olarak alıcının beğenisine sunuluyor. Projenin bölümlerinden biri olan Ormanköy Ormaniçi için ön talep toplanmaya başladı. Projenin içerisinde yer alan bu bölüm kelimenin tam anlamı ile ormanın ortasında yer alıyor. Korona virüs salgınından sonra uzmanların yaptığı araştırmaya göre insanlar artık deniz kenarında değil, orman ile iç içe yaşamayı tercih etmeye başladılar. İstanbul şehri olarak bakıldığında ise ormanın içerisinde yer alan konut projeleri yok denecek kadar az.  Bundan dolayı orman içerisinde yer alan konut projelerinin diğer konut projelerine göre daha fazla prim yaptığı belirtiliyor.

Böyle bir proje belki de 30 yılda bir gelir

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz proje ile ilgili yaptığı açıklamada “Çekmeköy’de yer alan  Ormanköy Çekmeköy projemiz, ormanın tam içinde Sağlıklı Ev konsepti ile hayata geçiriliyor. Bu yönden bakıldığında proje, hem arazi, hem mimari, hem de yatırım değeri bakımından örnek bir proje olacak. Ormana komşu, ya da orman manzaralı projeler halihazırda mevcut. Ancak ormanın tam içerisinde yer alan, dört tarafı orman ile çevrili olan ve gerçek anlamda ormanın tam merkezinde yer alan böyle bir proje belki de 30 yılda bir gelir” dedi.

Yaklaşık 200 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde hayata geçirilen Ormanköy Çekmeköy projesi için yaklaşık 58 bin kişi ile görüşüldü. Bu görüşmeden çıkan sonuçlar ile firma bilgileri de birleştirilerek bir Sağlıklı Ev konsepti oluşturuldu. Sağlıklı Ev konseptinin en özenli özelliklerinde biri projenin ormana yakın, orman kenarında veya mümkün ise orman içerisinde  olması gerektiği idi. Bu anlamda proje tam olarak ormanın içerisinde yer alıyor. Bir diğer özellik yürüyerek rahat ulaşılabilen katlar olması idi. Proje bu anlamda az katlı ve yatay mimaride tasarladı. Bir diğer özellikte mümkün olduğunca konutlarda bahçe alanı yer almalı. Projede bu anlamda yüzde 25’i bahçe içerisindeki dairelerden meydana geliyor. Bahçe verilemeyen konutlara teras, teras verilemeyen konutlara ise yarım oda veya tam oda büyüklüğünde balkonlar verildi. Böylece bu projede yaşayan insanlar oksijenle daha rahat buluşabilecekler. Zenim kat + 5 normal katlı olarak tasarlanan projede evden çalışılabilecek şekilde çalışma odaları da yer alacak.

Projede daire özellikleri neler?

Az katlı mimari ile dikkat çeken projede dört farklı daire tipine yer veriliyor. Toplam 392 adet konutun yer aldığı projede dairelerin dışında ayrıca 70 adet de ticari üniteye yer verilmektedir. Projede yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipinde tasarlanış durumda.  Projedeki 1+1 tip daireler 61 ile 116 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde tasarlandı. 2+1 tip daireler 91 ile 219 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde tasarlandı. 3+1 tip daireler 141 ile 235 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde tasarlandı. 4+1 tip daireler ise 177 ile 260 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde tasarlandı.

Ormanköy Çekmeköy ödeme planı

Zenim + 5 normal katlı yatay mimaride tasarlanmış konut bloklarının yer alacağı sağlıklı ev konsepti projede 180 ay vade ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Proje topraktan satış avantajı ise alıcının beğenisine sunuluyor. Projenin 2023 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi beklenmektedir.

Projenin yüzde 90’ı yeşil alana ayrılmış durumda.  Sağlıklı Ev konseptinde hayata geçirilecek olan proje asansörlü olup aynı zamanda merdivenle de çıkılabilecek yükseklikte tasarlandı. Projede çocuk oyun alanı, özel dinlenme alanları, açık hava spor alanları, koşu alanları, yürüyüş yolları, mangal ve barbekü alanı gibi sosyal alanlar yer alıyor. Projede ayrıca bisiklet, motorsiklet gibi Outdoor etkinlikleri, kamp yapma alanları da yer alıyor.

Ormanköy Çekmeköy nerede yer alıyor?

İstinye Üniversitesi’ne 5 dakika, Çekmeköy Devlet Hastanesi’ne 10 dakika, Üsküdar-Çekmeköy Metro İstasyonu’na 2 dakika, Metrogarden AVM’ye 5 dakika mesafede yer alan proje Güngören Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, 34788 Çekmeköy / İstanbul adresinde yer alıyor. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Mehmet Köprüsü ile Kuzey Çevreyolu bağlantılarına oldukça yakın bir konumda yer alan proje Ataşehir’e 10 dakika, Levent’e 20 dakika, İstanbul Havalimanı’na ise 35 dakika mesafede yer alıyor.

Tel: 444 9 327

“Ormanköy Çekmeköy Ormaniçi etabı ön talep topluyor” için 13 yanıt

Hakkı bey,
Proje ile ilgili detaylı bilgi için 444 9 327 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.

Merhabalar 3+1 daireler kaç m2 acaba? Ve ödeme seçenekleri fiyatları ne kadar öğrenebilirmiyim lütfen

Merhaba Gizem Hanım,
Proje ile ilgili detaylı bilgi için 444 9 327 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.

Merhaba Şevval Hanım,
Proje ile ilgili detaylı bilgi için 444 9 327 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.

Merhaba Hülya Hanım,
Proje ile ilgili detaylı bilgi için 444 9 327 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar kapatıldı.