Kategoriler
Proje Haberleri

Ormantepe Villaları satışa sunuldu

Bartis Yapı firması tarafından Düzce İli, Merkez İlçesi, Çakırlar Mahallesi2nde hayata geçirilen doğa ile iç içe olan Ormantepe Villaları projesinde yer alan konutların satışlarına başlandı.

Proje özellikleri neler?

Çakırlar ile Kazukoğlu sınırında yer alan 9 bin 969 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje ikiz nizamda toplam 17 konut bloğundan meydana geliyor. 2 katlı 17 konut bloğunda ise toplam 34 adet villa yer alıyor.

Ormantepe Konutları projesinde yer alan villaların zemin katında salon, mutfak, banyo, wc, yatak odası, hol, ve teras yer alıyor. Normal katında ise 3 adet yatak odası, giyinme odası, 1 adet ebeveyn banyosu, genel banyo, hol ve balkon yer alıyor. Ayrıca her villaya ait 100 metrekare ile 195 metrekare arasında değişen bahçe alanları yer alıyor.

Projede daire özellikleri neler?

Projede yer alan villaların tamamı 4+1 tip 2 katlı villalardan meydana geliyor. Villaların büyüklükleri ise brüt 200 metrekare, net ise 170 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Proje yer alan her bir villanın zemin katı 85 metrekare + 25 metrekare teraslı, 1. katı ise 90 metrekare  olmak üzere toplam 200 metrekaredir.

Ormantepe Villaları fiyatları ne kadar?

Düzce Ormantepe Villaları projesinde yer alan brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip villa fiyatları 890 bin TL’den başlıyor. Projede 24 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile villa sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Proje nerede yer alıyor?

Düzce Orman Tepe Villaları projesi yakınında Dünya Bankası Aile Sağlığı Merkezi, Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu, Yenikent Polis Merkezi, Stadyum, alışveriş merkezi yer alıyor.

Proje Düzce şehir merkezine 7 km, Düzce-Akçakoca yoluna 4 km, Bahçeşehir-Düzce bağlantı yoluna 2 km, Bahçeşehir bölgesine 1 km, kent ormanına 400 m mesafede yer alıyor.

Proje ile ilgili detaylı bilgi için 0537 273 94 81 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…