Kategoriler
Proje Haberleri

Ortaköy Konakları Gaziantep projesinde konut teslimleri ne zaman?

Ortaköy Konakları Gaziantep ilinin Küçükkızılhisar Mahallesi’nde yükselmektedir. Tam 3 geniş balkona sahip olmaları dolayısıyla dikkat çeken daireler 3.5 + 1 türündedir. Çünkü balkonlar oda olarak değerlendirilmeye müsait durumdadır. Yerden ısıtma sistemine sahip olan balkonlarda çift cam kaplaması mevcuttur. Ayrıca bu konut projesi bölgenin en gelişmiş projelerindendir. Çatılara yerleştirilen güne panelleri sayesinde sitenin elektrik ihtiyacı karşılanabilecektir. Elde edilen elektrik, şarjlı otomobillerin şarj edilebilmesi için de kullanılacaktır. Site içerisindeki kapalı otopark ve merkezi jeneratör donanımı da önemlidir. Bu lüks konutlar, 30 Haziran 2022 tarihinden itibaren teslim edilmeye başlayacaktır.

Dairelerin büyüklüğü ne kadardır?

Ali Yüksel İnşaat tarafından gerçekleştirilen bu proje; brüt 232 metrekare – net 198 metrekare ölçülere sahip dairelerden oluşur. Ayrıca tüm dairelerin ebeveyn banyosu da mevcut olmaktadır.

Ortaköy Konakları nasıl bir konumda yükseliyor?

Geniş balkonlara sahip olan bu daireler Şahinbey satılık daire seçenekleri arasındadır. Gaziantep’in en kalabalık ilçelerinden olan Şahinbey, pek çok yeni konut projesinin hayata geçtiği bir yerdir. Konutların yükseldiği Küçükkızılhisar Mahallesi ise oldukça sakin ve güvenlidir. Proje alanına yakın mesafede bulunan bazı yerler ise şunlardır:

  • Binbaşı Dündar Taşer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • Gaziantep Onkoloji Hastanesi
  • Pek çok otobüs durağı
  • Çeşitli market şubeleri
  • Teras Evler Sitesi
  • Yeşil – Mavi Kent Sitesi
  • Zirve Kent Konutları

Ortaköy Konakları Gaziantep satılık daire fiyatları ne kadardır?

Ortaköy Konakları Gaziantep satılık daire fiyatları yaklaşık olarak 690 bin TL’den başlamaktadır. Krediye uygun olan bu daireler hakkında detaylı bilgi için 0535 975 45 36 numarası aranabilir.

Diğer güncel emlak haberleriyle ilgileniyorsanız lütfen BURAYA tıklayınız…

Exit mobile version