Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Oruç 88 projesindeki 2+1 konutların fiyatı ne kadar?

Bursa Oruç İnşaat tarafından önümüzdeki yıl için yaşama hazırlanan Oruç 88 projesinde, iki blok içinde toplam 88 adet daire bulunuyor. Görükle Sakarya semtine konumlandırılan projede, ayrıca, mağazalar da yer alıyor. Yeşil peyzaja sahip projedeki konutların tesliminin önümüzdeki yılın temmuz ayında başlayacağı belirtildi.

Oruç 88 projesindeki daireler

Anafartalar Caddesi üzerinde yükselen projedeki konutların tamamı, eşyalarıyla teslim ediliyor. Balkonlu evlerde televizyon, çalışma masası, çamaşır makinesi ve buzdolabı da yer alıyor. Otoparka sahip olan projede 2 kapaklı dolap, açılabilir baza ve yatak, sandalye ve halı da dairelerin içinde bulunuyor.

Banka kredisine uygun durumda olan konutlara birinci kaliteden mutfak dolabı yerleştiriliyor. Televizyon ünitesinin de monte edildiği dairelerin odasında ve giriş kısmında çelik kapı kullanılıyor.

Projedeki ev fiyatları ne kadardan başlıyor?

Camlarına stor perdenin yerleştirildiği dairelerin tamamı, net 40 metrekare büyüklüğünde ve iki odalı ve bir salonlu olarak inşa ediliyor. Oruç 88 projesindeki daireler, 259 bin liradan satışa çıkarıldı. Modern örüntüye sahip projedeki satın alımlarda, banka kredisi kullanılabiliyor.

Açık otoparka sahip olan projedeki bloklarda asansör de bulunuyor. Yapı denetimi ve zemin etüdünün yapıldığı proje, deprem ve yalıtım yönetmeliklerine de uygun durumda.

Oruç 88 projesi nerede?

Dumlupunar Mahallesi’ne inşa edilen proje, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yer alıyor. Görükle Sakarya semtinde inşa edilen proje, İzmir Yolu Caddesi’ne yani D200 yoluna neredeyse komşu durumda. Bursa Uludağ Üniversitesine kısa mesafede bulunan proje, ilkokul ve ortaokulları çevresine alıyor.

Eczanelere, fabrikalara ve iş yerlerine yakın bir konumda olan proje, kafe ve restoranlara da kolay ulaşım imkânı sunuyor.

Proje hangi adreste bulunuyor?

Daire satışlarının sürdüğü proje, “Dumlupınar Mahallesi, Anafartalar Caddesi, Görükle Sakarya – Nilüfer/Bursa” konumunda yer alıyor. Firma yetkilisine “+90 (224) 483 34 83” veya “+90 532 463 22 10″telefon numaralarından ulaşılabiliyor.