Kategoriler
Proje Haberleri

Oruç 88 projesinin 2 + 1 daireleri Temmuz’da teslim ediliyor

Oruç 88 Görükle bölgesinin yeni konut projelerindendir. Toplamda 40 dairenin yer aldığı A blok ve 48 dairenin yer aldığı B blok sağlam temellidir. Bununla birlikte site alanındaki geniş otopark çok önemli bir donanımdır. Kamelyalar ise açık havada keyifli sohbetler edilebilmesi için tasarlanmıştır. Daire özellikleri arasında üçlü ankastre mutfak seti, buzdolabı, çamaşır makinesi, stor perdeler, halı, yatak ve sandalye donanımları mevcuttur. Konutların ölçüleri brüt olarak 60 metrekare, net olarak 40 metrekare civarındadır. Bununla birlikte daireler yerden ısıtmalıdır ve tek banyoya sahiptir.

Projenin en çok dikkat çeken özelliği ise dairelerin uygun fiyatlı olmasıdır. Gelişmiş yalıtıma ve fiber internet altyapısına sahip olan bu daireler krediye uygun değildir. Fakat çabuk olunması durumunda bazı ödeme kolaylıklarının sağlanması mümkün olabilmektedir.

Bu konutlar nerededir?

Bursa Oruç İnşaat, kendi adını vermiş olduğu bu projeyi Nilüfer’de gerçekleştirmektedir. Görükle bölgesindeki Dumlupınar Mahallesi’nin Anafartalar Caddesi projenin konumudur. House 166 ve Elit 2 Kaya sitesinin yanı başındaki konutlar;

  • Öz Marka AVM
  • Görükle Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi
  • Cevizli Ali Rıza İnak Camii
  • Şok, BİM, Seyhan Ekspres gibi market şubeleri
  • Otobüs durakları
  • Parklar
  • İzmir Yolu Caddesi

ile yakın mesafededir.

Oruç 88 satılık daire fiyatları ne kadardır? 2 + 1 Odalı daire seçenekleri ne kadar ucuzdur?

Projenin kalitesine bakıldığında, Oruç 88 satılık daire fiyatlarının ucuz olduğu söylenebilir. Merkezi bir konuma ve iyi düzeyde yapı detaylarına sahip olan daireler yaklaşık 260 bin TL değerindedir. Ayrıca bu dairelerin yatırıma da çok uygun olduğu söylenebilmektedir.

Daha detaylı bilgiye ulaşmak için 0 532 463 22 10 numarasına ulaşmak mümkündür.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.