Kategoriler
Proje Haberleri

Oruç 88 teslim tarihi

Bursa Oruç İnşaat firması tarafından  tarafından Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Dumlupınar Mahallesi’nde hayata geçirilen Oruç 88 projesinde satışla tüm hızıyla devam ediyor. Peki konut projesi ne zaman teslim edilecek? Oruç 88 teslim tarihi ile ilgili bilgilere haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Anafartalar Caddesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen proje iki konut bloğundan meydana geliyor. Projedeki iki konut bloğu içerisinde ise toplam 88 adet konut yer alıyor. Görükle bölgesinde yükselen projede konutların dışında ayrıca ticari ünitelere de yer veriliyor. Projede yer alan konut bloklarından biri zemin kat + 4 normal katlı, diğer blok ise zemin kat + 5 normal katlı olarak projelendirildi. Projede yer alan zemin kat + 5 normal katlı konut bloğunun zemin katında ticari ünitelere yer veriliyor.

Oruç 88 projesindeki daireler

Anafartalar Caddesi üzerinde yükselen projedeki konutların tamamı, eşyalarıyla teslim ediliyor. Balkonlu evlerde televizyon, çalışma masası, çamaşır makinesi ve buzdolabı da yer alıyor. Otoparka sahip olan projede 2 kapaklı dolap, açılabilir baza ve yatak, sandalye ve halı da dairelerin içinde yer alıyor. Projede yer alan dairelerin tamamı 2+1 tip dairelerden  meydana geliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise brüt 60 metrekare olarak tasarlandı.

Banka kredisine uygun durumda olan konutlara birinci kaliteden mutfak dolabı yerleştiriliyor. Televizyon ünitesinin de monte edildiği dairelerin odasında ve giriş kısmında çelik kapı kullanılıyor.

Daire fiyatları ne kadar?

Camlarına stor perdenin yerleştirildiği dairelerin tamamı, net 40 metrekare büyüklüğünde ve iki odalı ve bir salonlu olarak inşa ediliyor. Oruç 88 projesindeki yer alan 2+1 tip satılık daire fiyatları 259 bin liradan başlıyor. Modern bir görünüme sahip projedeki satın alımlarda, banka kredisi kullanılabiliyor.

Açık otoparka sahip olan projedeki bloklarda asansör de bulunuyor. Yapı denetimi ve zemin etüdünün yapıldığı proje, deprem ve yalıtım yönetmeliklerine de uygun durumda.

Oruç 88 teslim tarihi

Yeşil peyzaja sahip projede inşaat çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Peki konut projesi ne zaman teslim edilecek? Yapımcı firmanın web sitesinden verilen bilgiye göre Oruç 88 projesinde 2021 yılı Temmuz ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edileceği belirtiliyor.

Dumlupınar Mahallesi’ne inşa edilen proje, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yer alıyor. Görükle Sakarya semtinde inşa edilen proje, İzmir Yolu Caddesi’ne yani D200 yoluna neredeyse komşu durumda. Bursa Uludağ Üniversitesine kısa mesafede bulunan proje, ilkokul ve ortaokulları çevresine alıyor.

Eczanelere, fabrikalara ve iş yerlerine yakın bir konumda olan proje, kafe ve restoranlara da kolay ulaşım imkânı sunuyor.

Proje nerede yer alıyor?

Daire satışlarının sürdüğü konut projesi Dumlupınar Mahallesi, Anafartalar Caddesi, Görükle Sakarya – Nilüfer / Bursa adresinde yer alıyor. Proje ile ilgili detaylı bilgi almak için 0224 483 34 83 ve  0532 463 22 10 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Exit mobile version