Kategoriler
Proje Haberleri

Oruç Bulvar Görükle satışa sulundu

Bursa konut projesi Bursa Oruç İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Görükle semtinde yer almaktadır. İnşaat çalışmalarına 2021 yılı Ağustos ayında başlanan Oruç Bulvar Görükle projesinde daire satışlarına ise Haziran ayında başlanmıştır. Görükle konut projesinde daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Bursa konut projesi U şeklinde iki konut bloğundan meydana gelmektedir. Normal katlarda konutlar yer alırken, projenin zemin katında ayrıca ticari üniteler de yer almaktadır. Projede yer alan konut blokları yatay mimaride olup, zemin kat + 4 normal katlı olacak şekilde tasarlanmıştır.

Hafriyat çalışmalarına Ağustos ayında başlanan konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmektedir. Daire tiplerine baktığımızda konut projesinde 1+1 ve 2+1 tip daire seçeneklerinin yer aldığı görülmektedir. Konut projesinde yer alan daireler full eşyalı olacak şekilde teslim edilecektir. Televizyondan çalışma masasına kadar bir çok ihtiyaç evin içerisinde yer almaktadır. Ayrıca ocak, fırın, aspiratörden oluşan üçlü ankastre proje içerisinde yer almaktadır.

Konut projesinde çamaşır makinesi, buzdolabı, store perde gibi bir çok üründe projedeki dairelerin içerisinde yer almaktadır. Açılır baza yatak, sandalye, halı, mutfak dolabı, tv ünitesi de projedeki dairelerde yer alan ürünler arasındadır. Bunların dışında ayrıca çalışma masası, iki kapalı dolap gibi ürünlerde projede yer almaktadır.

Oruç Bulvar Görükle Haziran’da satışa sunuldu

Konut projesi 2021 yılı Haziran ayında 259 bin TL’den başlayan fiyatlarla kampanyalı satışa sunulmuştur. Ayrıca Oruç Bulvar Bursa projesinde 24 ay vade ve sıfır faiz fırsatı da sunulmuştur. Sonuç olarak kampanya yoğun ilgi görmüş ve 15 Ağustos 2021 tarihine kadar kampanya uzatılmıştır. Oruç Bulvar Bursa projesinde 15 Ağustos 2021 tarihinde kampanya sona ermiştir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0224 843 34 84 ve 0532 463 22 10 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…